Zdravím. Predvšerom som kúpil objektív sigma 24-70 EX DG macro. Všetko bolo v poriadku, ostril ako mal. Dnes som ho cyhtil aj s foťákom do ruky že idem fotiť a zistil som že ostriaci prstenec sa hýbe len v jednom intervale. Ostrí my len od 0,4 do 0,5 m , dalej sa ostriaci prstene nepohne. Ani pri automatickom ostrení a ani pri manuálnom. Proste ho tam zasekne akoby som bol na konci .. A teraz neviem čo to znamená čo to je ... nezačnite mi tu teraz vypisovať hlúposti typu prečo si kúpil sigmu atď ... Prosím len seriózne odpovede že v čom môže byť problém a ako ho odstrániť.
teraz vazne... nematuruj nad tym a co najskor to zasli na reklamaciu. je to mechanicka chyba. Mozno sa tam nieco zlomilo ohlo zaseklo... to je jedno. servis ti to opravi/vymeni :) ak si samozrejme do toho nekopal, nehadzal to o zem atd.
odpoviem za neho bez toho aby som bol jasnovide, ze to ma urcite z druhej ruky. Tak reklamaciu mu zbytocne radite. Chce to nejako opravit, ale to sa bez rozobrania neda
odpoviem za neho bez toho aby som bol jasnovide, ze to ma urcite z druhej ruky. Tak reklamaciu mu zbytocne radite. Chce to nejako opravit, ale to sa bez rozobrania neda
ano je to z ruky ... pôjde do servisu ... ak nebude oprava stáť viac jak 100€, stále si môžem povedať že som za ňu nedal vela penazí. Dúfam že nebude stáť viac.
a načo ti top budem vravieť ? aby si sa toho zase chytil a začal písať sprostosti ? nikto sa tu normálne nevyjadril .. tak ďakujem všetkým veľmi pekne jedine manny357 ... za čo ďakujem ... aspoň som sa aj ja presvedčil o tých veciach ktoré sa riešia v iných témach vo fóre ohľadom odpovedí bez zmyslu .. jediný ich zmysel je v zosmiešňovaní ..
a načo ti top budem vravieť ? aby si sa toho zase chytil a začal písať sprostosti ? nikto sa tu normálne nevyjadril .. tak ďakujem všetkým veľmi pekne jedine manny357 ... za čo ďakujem ... aspoň som sa aj ja presvedčil o tých veciach ktoré sa riešia v iných témach vo fóre ohľadom odpovedí bez zmyslu .. jediný ich zmysel je v zosmiešňovaní ..
Uvažujem nad ním, alebo alternatívne nad Nikkor 24-85.....ak možeš hod info ako sa to stalo.....kludne do súkromnej....Ď
problém so sigmou
teraz vazne... nematuruj nad tym a co najskor to zasli na reklamaciu. je to mechanicka chyba. Mozno sa tam nieco zlomilo ohlo zaseklo... to je jedno. servis ti to opravi/vymeni :) ak si samozrejme do toho nekopal, nehadzal to o zem atd.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa