chcem si kupit fotak ale s vyberom potrebujem poradit. mam vyhliadnutu zrkadlovku canon 450 alebo ultrazoom nikon p90 chcem fotit len tak bežne doma a nejake portrety naklanam sa viac tomu niconu lebo asi je to s nim jednoduchsie fotit ako zrkadlovkov alebo poradte pripadne niečo ine nejaky kompakt.Dakujem
opat ziadam admina, zmazat toto vlakno, a znova ziadam aj vas priatelia neprispievajte do toho vlakna... inak sa to asi neda obmedzit, len ignoraciou...
opat ziadam admina, zmazat toto vlakno, a znova ziadam aj vas priatelia neprispievajte do toho vlakna... inak sa to asi neda obmedzit, len ignoraciou...
ked clovek chce poradit tak mu treba poradit! sorry many ... a teraz k rade: nuz vezmi si radsej ten canon 450D - ked raz okusis caro zrkadlovky tak ta to uz nepusti, kompakt nadavajuc predas a zbytocne prerobis, setri si dukaty a zdravie na lepsie veci - a ked si uz tu tak ver, ze po zrkadlovke tuzi kazdy kto chce serioznejsie fotit alebo chce mat na pamiatku pekne fotky, tu niet co vahat
ked clovek chce poradit tak mu treba poradit! sorry many ... a teraz k rade: nuz vezmi si radsej ten canon 450D - ked raz okusis caro zrkadlovky tak ta to uz nepusti, kompakt nadavajuc predas a zbytocne prerobis, setri si dukaty a zdravie na lepsie veci - a ked si uz tu tak ver, ze po zrkadlovke tuzi kazdy kto chce serioznejsie fotit alebo chce mat na pamiatku pekne fotky, tu niet co vahat
dakujem Jake asi spravim tak že kupim tu zrkadlovku lebo s kompaktmy už mam zato dost skusenosti a chcel by som vyskusat niečo nove na nikon d90 nemam ale asi canon 450 bude stačit
Manny , ak nechceš radiť, tak si takéto vlákna nevšímaj a nevypisuj .. nikoho to nezaujíma ... takéto vlákna tu vždy boli, sú a aj budú ... nech poradí ten kto chce, kto nechce nech radšej nič nepíše :)
a k téme: choď do zrkadlovky ... budeš môcť dokupovať kopec príslušenstva
skús si prečitať toto :) http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-skola/vyber-fotoaparatu/strach-zo-zrkadlovky/
dakujem Jake asi spravim tak že kupim tu zrkadlovku lebo s kompaktmy už mam zato dost skusenosti a chcel by som vyskusat niečo nove na nikon d90 nemam ale asi canon 450 bude stačit
pokial nemas velke naroky a fotak ti vydrzi dlhsiu dobu tak je jedno ci to bude nikon D5000 alebo canon 450D ci aj ina zrkadlovka z dielne sony, olympus alebo pentax - urob si hranicu rozpoctu a premysli si co by ti vyhovovalo najviac
vela zdaru a dobre svetlo!
Predpokladám že si tu nový,preto ta nesprdnem hneď na úvod,ale dám ti radu,pohladaj si podobné vlákna akých je tu na podobne otázky mrtné mrte,alebo pouzi starý dobrý google,ale nezakladaj podobne témy,lebo tu budeš za blbca,a takáto nálepka sa ta bude držať dlho!Odpoved na tvoju otázku je prostá, ber 450ku ak už sa ti páči,lebo z kompaktom sa portrét ako píšeš fotí naprd,,,
mna by strasne zaujimalo, kvoli comu sem kopec ludi chodi, ked necitaju ani fotoskolu ci tipy dna...kazdy sa vyhovara na archiv, ze je neprehladny, sranda, ze ja tam vzdy najdem to, co potrebujem...
ale ked niekto neprecita ani zaklad, ktory ma na hlavnej stranke resp. v pravom kontextovom menu, potom uprimnu sustrast...
tiez nemozem prist do francuzskej restiky a od dveri kricat - urobte mi chlieb s mastou a cibulou...najskor si sadnem, pozriem jedalny listok a potom si objednam..a fotoskola ci zakladne clanky su ten jedalny listok na ePhoto...
lenze kym budu ludia ludmi, vzdy sa najdu exoti, co zalozia temu s takym vystiznym nazvom, ako ma tato...
viete ono je to tak že napriklad aj ja si to pozriem lebo nie som tu prvy krat ale predsa si to každy chce este potvrdit a tak sa to vždy každy opita na nazor
viete ono je to tak že napriklad aj ja si to pozriem lebo nie som tu prvy krat ale predsa si to každy chce este potvrdit a tak sa to vždy každy opita na nazor
co si chces potvrdit - ako dat teme, ktora tu je preberana denne ako teple rozky v Tescu, normalny nazov? je zaujimave, ze kazdy sa inych pyta, ako minut svoje peniaze...kupim si Deli alebo Horalku? jeden povie Deli, lebo je cokoladova, druhy Horlaku, lebo je zo Serede, pritom nikto z nich to nezaplati...
co si chces potvrdit - ako dat teme, ktora tu je preberana denne ako teple rozky v Tescu, normalny nazov? je zaujimave, ze kazdy sa inych pyta, ako minut svoje peniaze...kupim si Deli alebo Horalku? jeden povie Deli, lebo je cokoladova, druhy Horlaku, lebo je zo Serede, pritom nikto z nich to nezaplati...
Deli je lepšie podla mna,hlavne pistáciová...videl som v hypernove v akcii
poprosil by som poradit
a k téme: choď do zrkadlovky ... budeš môcť dokupovať kopec príslušenstva
skús si prečitať toto :) http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-skola/vyber-fotoaparatu/strach-zo-zrkadlovky/
vela zdaru a dobre svetlo!
ale ked niekto neprecita ani zaklad, ktory ma na hlavnej stranke resp. v pravom kontextovom menu, potom uprimnu sustrast...
tiez nemozem prist do francuzskej restiky a od dveri kricat - urobte mi chlieb s mastou a cibulou...najskor si sadnem, pozriem jedalny listok a potom si objednam..a fotoskola ci zakladne clanky su ten jedalny listok na ePhoto...
lenze kym budu ludia ludmi, vzdy sa najdu exoti, co zalozia temu s takym vystiznym nazvom, ako ma tato...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa