Ludia prosim poradte mi ako sa mam zbavit tej necistoty na fotke nizsie,dal som vycistit snimac v servise,ofukol som cele telo z vnutra a nech to fotik akymkolvek objektivom stale je to na tom istom mieste, fakt uz neviem co tomu moze byt :(
Je mozne, ze sa ti dostala necistota az za kryci filter snimaca, tym padom to nejde vycistit. Odporucam este raz nechat precistit snimac (pozno to neurobili dobre). Ak to tam zostane, problem je vaznejsi. Servisy nechcu vyberat kryci filter, pretoze sa na snimac moze este viac naprasit. Castokrat to chcu riesit len vymenou celeho snimaca aj s filtrom.
Skus si kupit tu peciatku, vola sa to Spec grabber. Prilozis na dane miesto, kde je ta spina a mala by sa prilepit. Myslim ze v takomto pripade, kde je len jedna spina, by to mohlo byt efektivne riesenie. Ale skusenost s tym nemam.
diky ludia,len mi nejde do hlavy ze s tym nemanipulujem v moc prasnom prostredi ani skla nemenim nako casto,ale zajdem este raz za tetou do servisu mozno s t ym este neco vycari,ja som sa ale skor bal ci to neni nako poskodene ale snad ne
este ma napadlo ze mi to vyskakuje vzdy pri vyssich clonovych cislach,trebars pri f3,5 to ani nevidno ale tak od 5,6 to tam zacina byt slabse viditelne
ono to bude tym ze cim vyssia clona tak tym viac su spinky vidiet....priclon si na maximum a potom kukni na fotku :) budes behat do servisu kazdy den :D a k tomu prvemu...aky tam mas objektiv ? a ake je to telo ? ak nie su utesnene proti prachu tak sa ti tam spina nejako dostane vzdy...aj ked len zoomujes tak sklo nasava vzduch a s nim aj prach...takze tomu sa nevyhnes :)
Necistota na fotografii
http://www.capturenx.com/en/lessons/auto_retouch/index.html
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie