Canon EF 400 mm f/5,6L USM Vs Canon EF 200 mm f/2,8L II USM PLUS Canon Extender EF 2x II
zaujimalo by ma ak s tym mate vobec skusenosti ktory ma lepsiu kresbu *obrazovu kvalitu atd...
(poprosim len k teme a k veci)
no ide o to ze su velmi rozdielne nazory npr: Například kombinací s TC Canon 2x dostanete nejmenší a nejlehčí monofokální objektiv o ohnisku 400mm, navíc v kvalitě, která je téměř totožná s výstupem z Canon EF 400mm f/5.6 L USM.
/// alebo su aj take ze ten TC (extender) rozhadze kontrast ostrost kresbu atd... preto by som chcel vediet konkretne nazory a nie ohladom 70 - 200 lebo to je o niecom inom si myslim
premyslam nad 400kou pevnou alebo 200 plus TC cenovo to je o asi 300euro lacnejsie
Ak by pouzitie TC nezhorsovalo kvalitu, asi by sa ovela castejsie predavali kratsie objektivy s vacsou svetelnostou. 85/1.2L by bola asi najpredavanejsi objektiv, lebo by s pouzitim TC vedela zastupit 135/2L, 200/2.8L, 300/4L a 400/5.6L
lepšia kresba ...
/// alebo su aj take ze ten TC (extender) rozhadze kontrast ostrost kresbu atd... preto by som chcel vediet konkretne nazory a nie ohladom 70 - 200 lebo to je o niecom inom si myslim
premyslam nad 400kou pevnou alebo 200 plus TC cenovo to je o asi 300euro lacnejsie
http://www.naturephoto.cz/fototechnika/78-canon-ef-200mm-f/2-8-l-usm.html
tam bolo proste napísané že 2x radšej nie, 1,4x môže byť. Kontrast, rýchlosť AF, kresba trpí.
aj ja som to čítal, ale hovorí aj o ostatných veciach (AF, kresba) že už to neni ono. Nebolo ti podozrivé že všetky fotky mal s 1,4x a nie 2x? :)
niečo vylepšia , niečo pohoršia....:)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa