pamatate si este ako ste cakali a sporili kazdu korunku (euro) na vas prvy fotak...nemam na mysli kompakt (ten mi doniesol jezisko :D). . . ja si na svoj este pockam do min.aprila a to este vaham ci to vobec kupit (ci s tym budem vedet fotit) . . . rozhodoujem sa medzi bikom a fotakom...mozno OT ale tak mna to zaujima :D . . . pekny den
Ja sporenie prave prezivam :):):), ciel je L-kovy objektiv 70-200/f4. Sice si este musim trochu dlhsie pockat, ale trpezlivost ruze prinasa (v mojom pripade objektiv:)).
Pamatam;-) Akurat som si nesporil, ale pozical a nasledne splacal. Pre mna je to rychlejsia a ´bezpecnejsia´ metoda ;-) Pri sporeni je 100% riziko, ze nevydrzim a kupim nieco uplne ine....
Ja som sporil vo forme splatok :-) Kupil som si prvy fotak na splatky cez HomeCredit na 10 splatok s navysenim iba o jednu splatku naviac, inac by som fotak nemal hadam doteraz :-)
tak ja takto pred tokom som sporil a ratal ale vyslo to uplne dobre, tento rok tak isto sporim, ale uz som nasporil akosi viac nez som ocakaval tak sa rozhodujem co za to vlastne kupim ci noveho tamrona alebo este dosporim a nieco lepsie
ja som nesporil...videl som inzerat, boli peniaze, kupil som telo i objektiv, ktory som teraz predal...o mesiac na to som kupil teleobjektiv plus dalsie somarinky...tento rok som kupil len blesk, stativ, nejake puzdra, grip atd a co bude buduci rok, neviem...
ja som nesporil...videl som inzerat, boli peniaze, kupil som telo i objektiv, ktory som teraz predal...o mesiac na to som kupil teleobjektiv plus dalsie somarinky...tento rok som kupil len blesk, stativ, nejake puzdra, grip atd a co bude buduci rok, neviem...
Tak to si mal stastie...a nevies co na buduci rok? Co takto tie tvoje ´nadbytocne´ prachy investovat do mladej generacie ktora ma obrovsku chut sa zdokonalovat :D (PS:Dobrovolne sa hlaasim)...a potom by mi ostalo aj na bike...ach taa predstava
ja by som aj nasetrene uz mal, len mi je luto tolke prachy za to dat vzhladom na to aky som ja ob-mesacny fotograf :) ...takze ja skor cakam na jar a na pokles ceny ...ale aj tak to vidim na bazar ;) ten uz sa pomalicky blizi k rozumnej cene :)
No ako mna to fotenie tak chytilo, ze peniaze co som mal povodne odlozene na auto( teda v mojom pripade len nejake priblizovadlo :-D) som zainvestoval do fototechniky.Tomu sa hovori diagnoza :-))
Ja to nenazyvam stastim...skor zhoda nahod...
zivot je sinusoida, raz je clovek hore, raz dole (nemyl si to s niecim inym ;o)), co bolo vcera, nie je dnes, meni sa doba, ludia, situacie...
no ja som mal na zaciatku penazi dostatok vtedy bol este C 350D supa drahy fotak a povedal som si ze pockam pol roka cakal som rok a kupil C 40D a po kratkom case bol uz v takej podobne cene C 50D takze cakat sa neoplati lebo potom mozete cakat aj do nekonecna. no a teraz som na nule kedze objektivy zeru 100 -vky Eur
a nechcem ani pocitat kolko uz som do toho vrazil ale asi urcite by za to bola motorka ktoru som si chcel povodne kupit :)))
svagor si kupil minuly rok cez leto auto (lebo mu ukradli) za tu sumu, co som dal do fotaku...ked sa to dozvedel, skoro ho vyvratilo na stolicke a odvtedy po mne pozera nejak divne :o) ale ma to vyhodu-fotak nezerie benzin, nemusim zan platit zakonnu poistku, nepotrebuje garaz a zmesti sa do brasne :o))
nemusime spominat, kazdy z nas co si uz raz kupil fotak, vzdy na nieco setri :). Starsie preda, dolozi a nieco nove kupi . Len nedavno som predal D80 a 70-300 a kupil si pod stromcek sigma 70-200 2,8 a uz dnes lutujem ze to nebol nikkor :).
tak prvy kompakt mi kupili rodicia, ten som opity niekde stratil, fotky tam museli byt bombove, dalsi fotak s6500fd som si kupil z prvej brigady, a terajsi pentax k200d zafinancovali rodicia a stipendium a dalsie veci uz len ja sam budem kupovat.(
tak prvy kompakt mi kupili rodicia, ten som opity niekde stratil, fotky tam museli byt bombove, dalsi fotak s6500fd som si kupil z prvej brigady, a terajsi pentax k200d zafinancovali rodicia a stipendium a dalsie veci uz len ja sam budem kupovat.(
neviem preco ale po precitani tvojho prispevku sa mi objavila pred ocami reklama na REFLEX (ten na markize) a text typu ´ľudia, príbehy, emócie´ :D:D
No v mojom pripade to je inak. Vacsina ludi si vymysli ciel a potom nan setri peniaze. Mojim cielom su vzdy peniaze... Ked ich mam tak ich miniem... :D
Spominate si este?
zivot je sinusoida, raz je clovek hore, raz dole (nemyl si to s niecim inym ;o)), co bolo vcera, nie je dnes, meni sa doba, ludia, situacie...
a nechcem ani pocitat kolko uz som do toho vrazil ale asi urcite by za to bola motorka ktoru som si chcel povodne kupit :)))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa