pamatate si este ako ste cakali a sporili kazdu korunku (euro) na vas prvy fotak...nemam na mysli kompakt (ten mi doniesol jezisko :D). . . ja si na svoj este pockam do min.aprila a to este vaham ci to vobec kupit (ci s tym budem vedet fotit) . . . rozhodoujem sa medzi bikom a fotakom...mozno OT ale tak mna to zaujima :D . . . pekny den
diky:D ale ten kompakt ma fakt mrzel lebo tam boli fotky a videa z akcie, ked kamarat s partiou po promociach objednali kona, voz, vozataja, 2 ciganov na hranie a isli sme spievajuc, pijajuc na hlavnu. som myslel ze aspon ten fotak zachrani moje spomienky... kto ho nasiel, nestacil sa divit.) veru ze ludia pribehy a emocie :D
diky:D ale ten kompakt ma fakt mrzel lebo tam boli fotky a videa z akcie, ked kamarat s partiou po promociach objednali kona, voz, vozataja, 2 ciganov na hranie a isli sme spievajuc, pijajuc na hlavnu. som myslel ze aspon ten fotak zachrani moje spomienky... kto ho nasiel, nestacil sa divit.) veru ze ludia pribehy a emocie :D
kludne sem aj ostatny napiste nieco podobne :D ja sa rad pobavim a na to to tu aj je...my sme boli na kamosovej 18tke a fotky boli mega az niekto opity sppravil par nespravnych klikov a posledny bol ze format card? ´Yes´ ... ale tak kamos sa rozumie do pc tak ich odtial este vytiahol....teraz sa na tie fotky aj bojim pozret :D
kludne sem aj ostatny napiste nieco podobne :D ja sa rad pobavim a na to to tu aj je...my sme boli na kamosovej 18tke a fotky boli mega az niekto opity sppravil par nespravnych klikov a posledny bol ze format card? ´Yes´ ... ale tak kamos sa rozumie do pc tak ich odtial este vytiahol....teraz sa na tie fotky aj bojim pozret :D
som zabudol napisat ze na Hlavnu ulicu v Kosiciach. ja som bol tretiak na vyske a uz som z plneho hrdla co to slo spieval: Promovani inzeniri...
jop pametam. prvy fotak bol Fuji FIne Pix 9500. neskor Canon 400D, potom 40D, teraz 5D a som hotovy s new 1D :) clovek keby nato vsetko mal prachy :P moment cakam na 70-200 is usm tak si myslim ze by som sa mohol s vybavou ukludnit:):):)
jop pametam. prvy fotak bol Fuji FIne Pix 9500. neskor Canon 400D, potom 40D, teraz 5D a som hotovy s new 1D :) clovek keby nato vsetko mal prachy :P moment cakam na 70-200 is usm tak si myslim ze by som sa mohol s vybavou ukludnit:):):)
nemusis sa kludnit :D len to skus vrazat do inych veci...nechapem kde na to vsetko berieš prachy :D ale to je rejme otazka na ktoru nedostanem odpoved :D ( to je len moja nekonecna zvedavost)
Môj prvý foťák som dostal darom od rodičov. Stál vtedy majland (niekedy v roku 1972 - 100Kčs) a volal sa Corina. Mal 4 časy a plechový pásik s vyseknutou clonou 11 a 16 :-))) Za vlastné (cca 35 Kčs) som si k nemu kúpil môj prvý systémový blesk na dve tužkové baterky a na jednorazové horčíkové žiarovky :-)))))) Boli na jeden záblesk a stáli kopu peňazí - pravek fotografie...
LUXA kludne ti odpoviem :) pracujem v motortuningovej firme, pracujem ako fotograf v szene1.sk, fotim pre kamosa take mensie akcie, pracoval som ako majster v inzinierskych stavbach. bol idni kedy som spal po 3-4 hodiny denne. rano skola, potom do IS, potom na nete a v noci fotenie diskotek. chvillu pospis, nahras fotky a ides dalej.
zabudol som daco? jaj Stavebna vysoka skola a sem tam aj konicky:)
:) ja fungujem podobným spôsobom: pondelok škola, utorok robota, streda robota, švrtok škola a ostatný čas staranie sa o obecnú webstránku a zrazu na fotenie ani nie je čas, len človek kupuje L-kové sklá ale načo? ;)
conan a valec....tak to vam verim, su to zasluzene prachy, ale hlavne sa mi paci vas pristup ze si tie peniaze neodkladate pod vankus (teda aspon z toho co pisete) ale si uch ´uzivate´ ... a valec tak u teba si tie fotaky na seba aj zarobia :)
conan a valec....tak to vam verim, su to zasluzene prachy, ale hlavne sa mi paci vas pristup ze si tie peniaze neodkladate pod vankus (teda aspon z toho co pisete) ale si uch ´uzivate´ ... a valec tak u teba si tie fotaky na seba aj zarobia :)
mame (hoci ona o ničom nerozhoduje) sa ten prístup nepáči, vždy ma pochváli že ako pekne ukladám peniaze a mám slušný obnos na účte a zrazu hušššššš :)
moj prvy fotak bol vlastne otcov a ani neviem co to vlastne bolo zac ... a moj dnesny splacam este stale a budem az do 2011 ... spolu s dovolenkou a inymi vecami :-D
môj vlastný prvý foťák som si kúpil na splátky na vianoce 2001 Olympus C700UZ preplatil som ho cca o 5.000,- SK celkovo ma vyšiel na cca 32.000,- SK ... no vývoj išiel míľovými krokmi vpred a kým som dosplácal (10 mesiacov), tak to bola stará šunka !!!
... odvtedy si najprv našetrím + nejaké tie drobné príjmy z fotenia a až potom kúpa ...
niečo mám z obchodu, niečo z druhej ruky, niečo zo zahraničia (kedže bratranec lieta medzi USA a Slovenskom 3-4x ročne) ...
teraz šetrím na Nikkor 14-24 f/2,8 a potom nasleduje FF telo D700/D3s, alebo tomu podobné cca o 3 roky :))) (čo to bude je to vo hviezdach vývoj ide stále vpred :)
heh moj prvy fotak bol Nikon D40 + setak, cca pred rokom priblizne 13000 Sk, momentalne vlastnim Nikon D200 a dovolim si povedat stale mam k D40tke isty citovy vztah ako tu asi kazdy k svojej prvej zrkadlovke :)
Môj prvý foťák som dostal darom od rodičov. Stál vtedy majland (niekedy v roku 1972 - 100Kčs) a volal sa Corina. Mal 4 časy a plechový pásik s vyseknutou clonou 11 a 16 :-))) Za vlastné (cca 35 Kčs) som si k nemu kúpil môj prvý systémový blesk na dve tužkové baterky a na jednorazové horčíkové žiarovky :-)))))) Boli na jeden záblesk a stáli kopu peňazí - pravek fotografie...
conan7 poznam to po dnesnom doruceni 70-200 is usm mam tak na malu kofolu:D
:D :D ja som si šetril na 70-200 bez IS, šetril šetril šetril a drb našiel som inzerát na 135 f2 L a bolo po peniazoch, chvalabohu niečo ostalo, tak v najhoršom prípade v januári bude aj 70-200 :) ale budem jesť asi blato :)
moj prvý vážny foták(kompaktík teda nerátame)som si nadelil presne pred rokom,a NELUTUJEM,i ked dnes by som možno kupoval vyššiu radu(mám 1000D)tak ako amatér sa na nej učím čuchať k tomuto remeslu,a UZIVAM SI toto hobby,,,:)) inak,tento rok si darujem zasa objektív, a tento krát pevnú 50ku,,, :))
ja davam strasne peniaze do foto, mam 50d, 18-200, a teraz som kupil 17-40 L asi tk riesim blesk ale 500€ je strasn vela za blesk, budem setrit a setrit ale lepsia alternativa je kupit a splacat mas istotu ze tovar kupis lebo ked setrim tak tak 50 tam 50 a neusetrim tolko
Spominate si este?
zabudol som daco? jaj Stavebna vysoka skola a sem tam aj konicky:)
... odvtedy si najprv našetrím + nejaké tie drobné príjmy z fotenia a až potom kúpa ...
niečo mám z obchodu, niečo z druhej ruky, niečo zo zahraničia (kedže bratranec lieta medzi USA a Slovenskom 3-4x ročne) ...
teraz šetrím na Nikkor 14-24 f/2,8 a potom nasleduje FF telo D700/D3s, alebo tomu podobné cca o 3 roky :))) (čo to bude je to vo hviezdach vývoj ide stále vpred :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa