Dobry den. rad by som poprosil o pomoc pri vybere batoha. mal som brasnu Lowepro Stealth reporter 550 no plna sa ani nedala nosit. Kupil som si Lowepro dryzone 200 no takisto sa mi zda ze je nevyuzitelny pre moje nosenie. rozmyslal som o Lowepro mini trekker, popr National geografic. co by ste mi poradili vy? s inymi znackami ako lowepro som zatial nemal skusenosti
vybava: Canon 5D mkII, canon 70-200 is usm, sanon 24-70 L USM, canon 50mm II, sigma 15m, 2 blesky speedlite + nejake to prislusenstvo.
Uz je aj KATA D-3N1-33 (dtto ako 30 + notebook), cena cca. 110,-, presne budem vediet zajtra...samozrejme su aj 22 a 11...
Tiez som rozmyslal nad 30, ale beriem 33. Ak tam nevrazim notebook, tak aspon teple ponozky, ci rukavice, plastenku na seba...
nakoniec som si kupil katu 30. trosku som musel pomenut vnutro podla svojho zelania a som s toho uplne happy. vsetko je dnu uplne vsetko to co som nosil v obrovskom trekeri, alebo brasni stealth reporter 550.a to mam este hore odkladaci priestor. pardon vsetko nie 2 blesky ostali na policke:P
trosku mam strach ci sa mi tie zipsy na stranach nerozijdu iked je cez nich pracka. mozno to poistim nejakymi malickymi karabinkami
neboj, nerozidu - a keby aj, co sa stane ... je tam predsa ta pracka ... ked ich zakarabinkujes, prides o rychlost pristupu k technike ...
... ja som este odstrihol tie dva ´dorazy´ co brania aby som mohol zipsovat kolom dokola ... zle sa mi pristupovalo k technike v hornych ´polickach´ ... teraz je to super
poznom ... vola sa ze turisticky batok a na bedrovom pase v koltovom puzdre nalavo fotak a napravo tele - nikon dava nastastie k objektivom (drahsim) aj naozaj pouzitelne puzdra
to mrco mas pravdu. potom karabinky nekupujem iba odstrihnem tie dorazy. jeden zips damuplne do rohu a druhy priblizne do stredu, tam je nulovy moment a tam sa to nikdy nerozijde. tesim uz jak ho aj niekde vyuzijem. teraz zatial iba priprava doma:P
Oplatí s kúpiť radšej 30-tku aj keď nemám takú výbavu??? Alebo radšej kúpiť dvadsiatku, nech to tam nelieta... Zatiaľ tam budem nosiť dve sklá, telo plus grip, blesk. Viac ako tri sklá tam isto nosiť nebudem. Držiak na statív je už v sade? Alebo ho treba dokúpiť? Ďakujem.
Oplatí s kúpiť radšej 30-tku aj keď nemám takú výbavu??? Alebo radšej kúpiť dvadsiatku, nech to tam nelieta... Zatiaľ tam budem nosiť dve sklá, telo plus grip, blesk. Viac ako tri sklá tam isto nosiť nebudem. Držiak na statív je už v sade? Alebo ho treba dokúpiť? Ďakujem.
Radšej kúpiť 30tku, ako potom sa jedovať, že sa to tam nezmestí.... A držiak sa dokupuje extra. Ale je to fakt šupa!
Vyber batoha
Tiez som rozmyslal nad 30, ale beriem 33. Ak tam nevrazim notebook, tak aspon teple ponozky, ci rukavice, plastenku na seba...
trosku mam strach ci sa mi tie zipsy na stranach nerozijdu iked je cez nich pracka. mozno to poistim nejakymi malickymi karabinkami
... ja som este odstrihol tie dva ´dorazy´ co brania aby som mohol zipsovat kolom dokola ... zle sa mi pristupovalo k technike v hornych ´polickach´ ... teraz je to super
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa