zdravím, viem ze sa to tu uz riesilo...preto by som poprosil, kto ste riesili uz nakup techniky cez EBAY a mate s tym teda skusenosti mohli by ste mi napisat sukromnu spravu???chcel by som poprosit o info ohladom podrobnosti v tomto smere, bezpecnosť, postovné... diky moc...
vocemgou - vari chces byt vyzmizikovany? :o)
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=3207
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=3349
ak je nieco nejasne, posli esemesku :o)
je veľa premenných... naštuduj si to, čo tu už o tom bolo písané a ak budeš potrebovať nejaký detail lepšie vysvetliť, tak môžeš použiť súkromnú správu na položenie otázky konkrétnemu človeku, ktorý o tom písal. Nechci, aby tebe vypisovali do SS to,čo tu už bolo, keď vieš,že sa to už riešilo...
a čo nechápeš? založíš kaccount na ebay, spravíš paypal účet, vybavíš si embosovanú platobnú kartu v banke, pôjdeš na ebay, hladáš produkt, nájdeš, podla hodnotení, feedbackov iných vidíš aký je obchodník spolahlivý, kúpiš/vyhráš aukciu, zaplatíš cez paypal, poštovné majú dané, ked nemajú tak sa pýtaš osobnou správou a čakáš na tovar. ked to bereš z USA, HK iné tretie krajiny tak ešte colné konanie.vynechal som niečo?
a čo nechápeš? založíš kaccount na ebay, spravíš paypal účet, vybavíš si embosovanú platobnú kartu v banke, pôjdeš na ebay, hladáš produkt, nájdeš, podla hodnotení, feedbackov iných vidíš aký je obchodník spolahlivý, kúpiš/vyhráš aukciu, zaplatíš cez paypal, poštovné majú dané, ked nemajú tak sa pýtaš osobnou správou a čakáš na tovar. ked to bereš z USA, HK iné tretie krajiny tak ešte colné konanie.vynechal som niečo?
A to, že proste potrebuješ mať paypal, ktorý sa dá vytvoriť aj bez embosovanej karty ;)
da sa to s akoukolvek platobnou kartou visa electron, v banke musis mat aktivovane platby cez internet (v SLSP je na to skratka MOTO ci jak.. minule som to vybavoval..)
da sa to s akoukolvek platobnou kartou visa electron, v banke musis mat aktivovane platby cez internet (v SLSP je na to skratka MOTO ci jak.. minule som to vybavoval..)
no ja som stroskotal tam že ked som založil účet na ebay a účet paypal tak som musel zadať číslo kreditnej karty a nebralo mi to, asi nie je vhodná na platbu cez net, ergo nie je embosovaná, išiel som do banky, že chcem embosovanú kartu a tam že 20 € a hovorím, no tak nechcem dovidenia ;)
no ja som stroskotal tam že ked som založil účet na ebay a účet paypal tak som musel zadať číslo kreditnej karty a nebralo mi to, asi nie je vhodná na platbu cez net, ergo nie je embosovaná, išiel som do banky, že chcem embosovanú kartu a tam že 20 € a hovorím, no tak nechcem dovidenia ;)
tiez som mal taku skusenost, ze za Visu electron v mojej banke bol poplatok. Tak som siel do nemenovanej banky, v ktorej som si zalozil druhy ucet ( studentsky ) kde je skoro bez poplatku aj s visa electron kartou ;) (poplatok mam iba za vklad v hotovosti inac vsetko free )
pokial na nej mas logo visa, opytaj sa v banke na platby cez internet. tam ti povedia co a ako, a malo by to stat okolo 3-5€... neviem, spytaj sa v banke, urcite to bude vsak pod 20€
tam presne mam ucet aj ja Sporoziro vysokoskolak ci ako a ku tomu je karta Visa Electron
To je strasne ako niektore banky zdieraju ludi, pomaly budu chargovat aj za vzduch co dychame... prave preto som si vybral banku bez poplatkov, dokonca aj kreditka je zadarmo :)
EBAY
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=3207
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=3349
ak je nieco nejasne, posli esemesku :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie