Mám Sony DSLR-A230 iba zopár týždňov, preto sa v tom moc nevyznám. Viete mi však poradiť, ako zistím, že mám dokafranu matnicu? Nie som jej prvý majiteľ, tak neviem či sa jej niekto dotýkal(alebo niečoho iného)...alebo čo s ňou stváral, ale istota guľomet. Vopred ďakujem...
Ak sa niekomu zdá táto otázka "smiešna", tak sa ospravedlňujem - ale ešte sa v tom moc nevyznám
No keď som foťak dostala, tak na zrkadle bol odtlačok prsta, neviem čo s ňou robili (snáď ho nechceli rozobrať :-) ) preto neviem či sa nehrali aj s tou matnicou. Špinavá nieje, troška prachu tam bolo... Šedé fľaky na nej niesú, ale prejaví sa jej ´prípadné´ dokafranie na fotografiách? Pretože na fotografiách mám v rohu malé fliačky, ale neviem či to nebude len od prachu.
No keď som foťak dostala, tak na zrkadle bol odtlačok prsta, neviem čo s ňou robili (snáď ho nechceli rozobrať :-) ) preto neviem či sa nehrali aj s tou matnicou. Špinavá nieje, troška prachu tam bolo... Šedé fľaky na nej niesú, ale prejaví sa jej ´prípadné´ dokafranie na fotografiách? Pretože na fotografiách mám v rohu malé fliačky, ale neviem či to nebude len od prachu.
male fliaciky v rohu fotografii budu s najvacsou pravdepodobnostou necistoty na cipe. predosly majitel asi chcel vycistit cip a vsetok bordel zhrnu do rohov. to uz na fotkach vadi. najdi si v tvojom okoli nejaky fotoservis a daj si to vycistit.
matnica
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa