..možno to niehoho zaujme tak ako mňa..len či to bude dosupné aj u nás..
http://www.grafika.cz/art/df/Apurture-Gigtube-externi-lcd-displej-pro-dslr.html
kebyze mam zrkadlovku tak by som ho asi aj vyuzil..mne by sa zisiel...co mam ten ulrazoom tak som si Bohovsky zvykol na otocny display...asi len z toho vyrast
nie; aj live view vyuzivam len vynimocne: pri foteni z ruky velmi stracam stabilitu, takze len zo stativu na makro. Skor ma zaujala ochranna funkcia vstavaneho otocneho displaya, kedy sa da otocit screenom dovnutra aby sa neposkriabal.
Ano chyba... pred zrkadlom som mal a aj este sice mam kompakt kde vyklopny displej bol... bolo to velmi navykove....sem tam sa hodi vyfotit aj ine pohlady a su situacie kde si jednoducho na zem nelahnem (kaluz, dav ludi a pod.) a vtedy je to velka vyhoda. Ak teraz cosi fotim od zeme alebo ponad hlavy nevidim nic... potom to vyzera tak ze z 10 fotiek je tak jedna ktora ma obsah aky chcem.
Kúpil som si s novým fotoaparátom i makro objektív, ktorý som ale zatiaľ vôbec nevyužil. Pri kompakte som bol zvyknutý na vyklopenie displeja a pohodlné fotenie. Ľahnúť si do zarosenej trávy sa mi veľmi nechce. Preto ma táto vecička zaujala a idem špekulovať, ako sa k nej dostať...
chýba vám výklopný displej?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa