Tak vazeni viacmenej uz asi mame po rozbalovani darcekov a urcite ste si co to pod nim nasli. Pochvalte sa co Vam jezisko priniesol tento rok.
Zacnem sebou:
Canon EF 17-40/4 L
Baterky eneloop aj s nabijackou
+ kopa oblecenia :)
PS: Stastne a veseleee ;)
Senilný, podnapitý Ježiško sa na mňa o5 vykašlal. Pižamo a papuče. Debil. Ešte šťastie, že som sa poistil a kupil objektiv Tokina 11-16/2,8. Lenže kurier bohvie kde blúdi a zatiaľ neprišiel. No načo mám byť celý rok dobrý?
Senilný, podnapitý Ježiško sa na mňa o5 vykašlal. Pižamo a papuče. Debil. Ešte šťastie, že som sa poistil a kupil objektiv Tokina 11-16/2,8. Lenže kurier bohvie kde blúdi a zatiaľ neprišiel. No načo mám byť celý rok dobrý?
Tak ja som dostal batoh lowepro flipside 300 a statív vanguard alta+ 234 AP, knihy national geographic - čiernobiela fotografia / ľudia, dáke tepláky, dezodoranty :-). Tajne som dúfal v dáke nové sklo alebo blesk, ale nevadí, kúpim si sám :-)
tak ja budem vonavy dlho, dlho: Lacoste Essential + After Shave Balm, neejake zdravotne ponozky , kozmetika a asi najdolezitejsie knihu: Fotomodeling (Billy Pegram)
ja bg-e2n batérie sklo dle výberu (ešte som sa nerozhodol) želám všetkým e photo členom redaktorom a príležitostným návštevníkom všetko dobré hlavne veľa zdravia pevné ruky a dobré svetlo a veľa dobrých záberov vám prajem
tak sme zase dopadli :) ved vidíš, aj na psa príde mráz ;)
ani nie, ja som mal darcekov kopec po cely rok..vzdy som si dal to, co som chcel...neobmedzujem sa na jeden den v roku, co sa mi viac paci...a Vianoce nie su o darcekoch, ale o pocite...len ludia z nich urobili materialny sviatok...
ani nie, ja som mal darcekov kopec po cely rok..vzdy som si dal to, co som chcel...neobmedzujem sa na jeden den v roku, co sa mi viac paci...a Vianoce nie su o darcekoch, ale o pocite...len ludia z nich urobili materialny sviatok...
suhlasim s tebou.....ale ked uz mam napisat, dostal som velbon sherpa-u 750R
Vianoce
....aaaa....hlasný budík aby som nezaspával do školy :D
....neskôr ešte dopíšem ak niečo pribudne :P....ale premýšľam nad niekoľkými knihami a statívom vanguard alta+ 233ap.....
...neskôr budem stav mojej ´nádielky´ aktualizovať :P
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa