Tak vazeni viacmenej uz asi mame po rozbalovani darcekov a urcite ste si co to pod nim nasli. Pochvalte sa co Vam jezisko priniesol tento rok.
Zacnem sebou:
Canon EF 17-40/4 L
Baterky eneloop aj s nabijackou
+ kopa oblecenia :)
PS: Stastne a veseleee ;)
Ja ďakujem svojej mangeline, pod stromčkom bola Kata 3 in 1 30. :) Už je v ňom zbalená D3-ka, už len vyraziť. To bočné otváranie a prístup k foťáku je naozaj perfektné, aj držiak na statív.
ja vam neviem. asi som musela byt echt poslusna, alebo jezisko zabludil s darcekom pre niekoho, kto mu pisal:-) Ja som si napisala (a objednala) Nikon AF 50 mm f/1,8D a v krabici bol aj Nikon AF-S 70-200 mm f/2,8G ED VR :-) mangel mi tvrdil, ze sa tam rozmnozovali:-) Dakujem jeziskovi :-)
A mne zas mala prísť jedna hovädsky veľká kniha ,, komplet história Pink Floyd “ . Pri večeri som bol už strašne netrpezlivý a nedočkavý...manželka so synom mi aj hovorili : ,, Koma , pekne dojedz tú šošovicu, keď nebudeš pekne papkať a nedoješ – Ježiško nepríde a nás obíde. Človeče, aj tak bolo :(( Pod stromčekom nič. Nabehol som rýchlo do kuchyne a všetko rýchlo dojedol, pre istotu ešte aj slamu, siláž a seno ...Uf- šťastie – Ježiško bol ešte na uličke, na jej konci ...no sa vrátil. Všetci všetko dostali, no moju knihu čo som si sám sebe kúpil, pekne zabalil a jemu poslal , že nech mi ju v slávnostnej chvíli prinesie – dal omylom nejakým susedom – a mne – to čo mu vystalo: novú dosku a dekel ..... hajzlový :( Zajtra musím pobehať po susedoch....
Vianoce
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa