Dobrý den nemá tu niekto náhodou túto brašňu? Potreboval by som vedieť čo sa do nej zmestí alebo čo je to zač, cenovo je na tom výborne, v nejakých recenziach som videl aj pláštenku ale nič viac som sa nedozvedel, kto poradí????
Fomei Winner su brasne, ktore su plagiatom Lowepro Reporter. Rad by som ti ich odporucil, ale nemozem. Dielenske spracovanie je podpriemerne. Material a ani sitie sa zdaleka nevyrovna originalu. Problemom je hlavne sitie, ktore sa rozpadava. Na par kusov, ktore som predal bolo privela reklamacii.
Fomei Winner su brasne, ktore su plagiatom Lowepro Reporter. Rad by som ti ich odporucil, ale nemozem. Dielenske spracovanie je podpriemerne. Material a ani sitie sa zdaleka nevyrovna originalu. Problemom je hlavne sitie, ktore sa rozpadava. Na par kusov, ktore som predal bolo privela reklamacii.
joj to ste ma moc nepotešili, viem že lowepro je výborné, predtým som ho mal ale všetko mi bolo ukradnuté, možno aj preto, že zlodej uvidel toto logo, tiež som ho mohol odšiť...jedina výhoda je len cena ktorá je takmer tretinová, ale ak sa mi má brašna po mesiaci rozpadnúť...
fomei winner 965/ 966
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa