1)lcd "krytka" pre Canon 5DII resp. 50D je kúsok umelohmotnej gumy/pásky tenkej tak 0,5mm s lepkavým povrchom, takže vlastne ide o fóliu.
Rozhodne si to nekupujte; nielenže je to drahé cca 14€ (vo faxcopy ), ale po kúpe zistíte, že krytka sa veľmi zle neprakticky nasadzuje; nevyhnete sa vzduchovým bublinám a navyše vám to skazí totálne obraz displaya natoľko, že to radšej strhnete dole...
V podstate je to takmer podvod; už na prvý pohľad vidíte, že hodnota tejto krytky - fólie je max. 10 centov... Predáva to napr. faxcopy za 14 €, ale akože výrobcom - kompletizuje to "s+m rehrberg" (www.digicover.de); v skutočnosti túto fóliu vyrába 3M a asi vôbec nie je určená špec. na fotoaparáty , zrejme je to jednoducho fólia na čokoľvek a zrejme vôbec nemá slúžiť dlhodobo, lebo obraz na 3" displayi to skazí neuveriteľne;
tiez som kupil niekedy davno foliu na displej...v jednom shope na strednom slovensku, kde som robil objednavku, chceli za 3ks asi 9€...zdalo sa mi to vela, kupil som len tak zo srandy z Nemecka 6ks za polovicu :o) bolo to fajn, len ma tie bublinky stvali, i ked na 5x som to nalepil lepsie ako na prvy :o) ale i tak...tak som si kupil skleneny protector a ten sa mi paci najviac...
este jedna vec - tie folie su roznej tvrdosti...tie tvrdsie sa tazko nalepuju a je viac bubliniek, aj keby sa clovek maximalne snazil...Vanguard ma zrejme folie z tych maksich a tie perfektne drzia i lepsie prilnu na povrch...
LCD "krytka" pre CANON 5D a 50D
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa