tlacenka? no ja som pracoval ako tlaciar na priehladny material sme v priemyselnej vyrobne pouzivali serigrafiu - sietotlac, ale bolo to dost pracne a velmi drahe ...
Nerozumiem tvojej otazke. Ale tlač na priehľadný materiál má jednu chybičku. Je potrebné mať na to tlačiareň, kde je jedna z farieb biela. Čiže priama farba. Z bežných tlačiarní nepoznam ktorá by to mohla byť. Ak tlačíš na priehľadný materiál bez podtlačenia bielou, tak grafika nebude viditeľná, kvôli tomu, že ti bude presvitať podklad. Jedine iba keby si to dával na niečo biele. Môžem ti poradiť jedine nejakú solventnú tlač, kde majú 5-tu farbu, alebo potom ofset.
a preco tlac? viem ti spravit fotku na material kodak duratrans ak to potrebujes do light boxov... je to klasicka fotografia vyrobena chemickym procesom na material kodak duratrans je to sice najdrahsi material aky mame v ponuke.
a preco foto? viem ti vytlacit na priehladny material ak potrebujes podsvietit. Vyhodou je, ze mozes aj nalepit na savy i nesavy material. Aj s bielou farbou tam, kde treba. (Biela farba nie je priama farba!)
a preco foto? viem ti vytlacit na priehladny material ak potrebujes podsvietit. Vyhodou je, ze mozes aj nalepit na savy i nesavy material. Aj s bielou farbou tam, kde treba. (Biela farba nie je priama farba!)
ech asi som to mal trochu rozviest, teda tlac na cosi taketo http://h10010.www1.hp.com/wwpc/cz/cs/sm/WF06c/A1-12771-215521-3445095-3445095-56854-56858.html
nasledne kopirovaci ramcek + Kyanotypia alebo ina bavka, jednoducho zoskenovat negativ, trosku ho vytrapit v photoshope, hodit na foliu 1-1 a vykopirovat to v ramceku ..
Tlacime na ´film´, to je u nas transparentna hruba podlozka, znacky x-film. Ale to nie je podstatne. Ide o to, ze aka velka tlac to bude a kolko kusov. Kyanotypiu nerobime...
vdaka za ponuky tlace, ale zaujima ma ´domaca tlac´ a folie velkosti A4
kyanotypiu ani neocakavam ze bude niekto zamna robyt, to si namiesam doma sam + UV lampa, tanin atd, na forach venujucich sa ´analogu´ som sa neodvazil nieco take nadhodit, asi by ma ukamenovali :-)
Sorry, som nepochopil. Hladas teda tlaciaren? Alebo vhodny matros pre nejaku, co uz doma mas?
ano aj tlaciaren aj material,cena za tlaciaren max 15 ceskych, priznam sa som v tomto uplna ´lama´, potesi ked ta tlaciaren zvladne dobre aj normalnu fotku, ale prioritou su tie folie, dufam ze nakoniec najvhodnejsia nieje nejaka laserova
Tak toto fakt nechapem. Ty nás skúšaš? Prečítaj si to čo je v tom linku, čo si sem sám dával. keby si náhodou nevedel ktorý, tak ti ho ešte raz posielam.
h10010.www1.hp.com/wwpc/cz/cs/sm/WF06c/A1-12771-215521-3445095-3445095-56854-56858.html
Zle položená otázka, nejasné požiadavky, a ani sám nevieš čo chceš.
link na foliu pre atramentku, ale su aj folie pre laserovu, a ze neviem co chcem? myslim ze to viem az prilis dobre .. zoskenovat negativ upravit v PC vytlacit a nasledne vykopirovat .. co je na tom k nepochopeniu? a spomenul som ze mi nebude vadit ak ta tlacenka bude tlacit aj ´normalne fotky´ prave preto spominam laser/ink .. a ked uz tak ostro - hovori ti nieco ´priame/kontaktne kopirovanie´? ja som to tusil ...
link na foliu pre atramentku, ale su aj folie pre laserovu, a ze neviem co chcem? myslim ze to viem az prilis dobre .. zoskenovat negativ upravit v PC vytlacit a nasledne vykopirovat .. co je na tom k nepochopeniu? a spomenul som ze mi nebude vadit ak ta tlacenka bude tlacit aj ´normalne fotky´ prave preto spominam laser/ink .. a ked uz tak ostro - hovori ti nieco ´priame/kontaktne kopirovanie´? ja som to tusil ...
mi máme fólie aj do laseroviek aj do atramentoviek no cenu od do mňa nečakaj, z hlavy ani netuším. Kúpiť tú fóliu je štandardne problém, ale dá sa. Mi sme na ňu čakali 4 týždne kým nám ju dodal dodávateľ. Bežne na ňu tlačíme
tlac na priehladny material
nasledne kopirovaci ramcek + Kyanotypia alebo ina bavka, jednoducho zoskenovat negativ, trosku ho vytrapit v photoshope, hodit na foliu 1-1 a vykopirovat to v ramceku ..
kyanotypiu ani neocakavam ze bude niekto zamna robyt, to si namiesam doma sam + UV lampa, tanin atd, na forach venujucich sa ´analogu´ som sa neodvazil nieco take nadhodit, asi by ma ukamenovali :-)
h10010.www1.hp.com/wwpc/cz/cs/sm/WF06c/A1-12771-215521-3445095-3445095-56854-56858.html
Zle položená otázka, nejasné požiadavky, a ani sám nevieš čo chceš.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa