poprosim poradit,mam 70-200 f 4 is L neviem si na plnom manuali na mojej 40-ke nastavit clonu 2,8 koli rozmazanemu pozadiu,da sa s tym nieco robit?alebo pomoze len servis? kua....
sak je to L-ko a Kanon... ta kombinacia dokaze vsetko...
vsetkym pekne dakujem za pomoc,ale zatial metoda od DjGranka bola naj,samozrejme su vitane aj dalsie postupy....kua nejako mi zacinaju behat pismenka na klavesmnici...
az neuveritelne kam ta fantazia speje po par sampanskych :D :D ale tema pobavila precital som vsetko a stalo za to :D...niektory s postupov dnes asi vyskusam :D :D
vsetkym pekne dakujem za pomoc,ale zatial metoda od DjGranka bola naj,samozrejme su vitane aj dalsie postupy....kua nejako mi zacinaju behat pismenka na klavesmnici...
Daj si pauzu...odskoč si a prestanú behať....:)))))
Daj si pauzu...odskoč si a prestanú behať....:)))))
pekny autoportret, ale mas to vseobecne natesno, uhol prudnice by som volil o 2°43´22˝ viac vlavo a zvolil by som gel na vlasy s mokrym efektom, aby si vyzeral starsie...inak pekny zadok...
pekny autoportret, ale mas to vseobecne natesno, uhol prudnice by som volil o 2°43´22˝ viac vlavo a zvolil by som gel na vlasy s mokrym efektom, aby si vyzeral starsie...inak pekny zadok...
aj tu to mas natesno, no ocenujem efektny parapet v jelsovom odtieni a zaujimavu mozaiku, ktora sice pada dolava a ktora nema pravidelne skarovanie podla umelohmotnych krizikov, no zaujimavo farebne doplna celkovu atmosferu i celkovy impakt...odporucam vsak ubrat poctu vykricnikov, nakolko som povercivy a viac preferujem cislo 7 ako 8. no je to len moj subjektivny nazor :o)
konečne normálne otázky vo fóre, fóry idú bokom :)))
....a nechcem zakladať nové ovce tak sa ťa tu pýtam javelin...sigma alebo tamron 70-300??...mám v umysle fotiť umelecký ateliérový wildlife a podmorský svet....joó aby som nezabudol - bude to na 450d bez gripu :)
konečne normálne otázky vo fóre, fóry idú bokom :)))
....a nechcem zakladať nové ovce tak sa ťa tu pýtam javelin...sigma alebo tamron 70-300??...mám v umysle fotiť umelecký ateliérový wildlife a podmorský svet....joó aby som nezabudol - bude to na 450d bez gripu :)
na umeleckú podvodnú fotografiu navrhujem túto zostavu doplniť o zábleskové svetlá. Odporúčam tie bez batériových generátorov čo idú na priamo do el. siete. Neboj vo vode to nebude také ťažké keďže to bude pekne nadnášať. No navrhol by som jednu úpravu a to takú že na el. rozvode by som vymenil poistky trebárs za klince nech to má šťavu ;-)))
clona
Jednoznačne pevná dvacina s predsádkou.......
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa