rozhodne origos blesk si kup tieto cullmany strasne zeru baterky a spolupracuju dost biedne v kuse ich treba korigovat a ked su baterie slabsie tak vkuse palia na plno a nereaguju na korekcie
správne rozhodnutie, blesk je časť techniky pri ktorej sa neoplatí špekulovať ak chceš aby všetko fungovalo tak ako má.. práve si si ušetril kopu nervov a v neposlednom rade aj penazí.. :o))
správne rozhodnutie, blesk je časť techniky pri ktorej sa neoplatí špekulovať ak chceš aby všetko fungovalo tak ako má.. práve si si ušetril kopu nervov a v neposlednom rade aj penazí.. :o))
tak tak, hlavne nervov, ja som si s týmto ´cullmanom´ vytrpel pol roka kym som naškrabal na SB 600, s mojim nikonom D80 to takmer vôbec nespolupracovalo, každa tretia fotka prepalena...možno iba zly kus ale predsa
cullman nepodporuje dialkove riadenie bleskov Nikon. Tym nemyslim odpalenie ale riadenie! Metz 48 to vie. Mam ho a tiez Nikon SB900. Navyse cullman sa nabija na plny vykon 9 sekund! SB900 asi 3 sekundy, SB600 neviem.
tak tak, hlavne nervov, ja som si s týmto ´cullmanom´ vytrpel pol roka kym som naškrabal na SB 600, s mojim nikonom D80 to takmer vôbec nespolupracovalo, každa tretia fotka prepalena...možno iba zly kus ale predsa
stym kulmanom mne kazdu 3 fotku tiez robi prepal ale len ked som v tme a mam nad ohnisko 85 inak celko mfajn az an to dobijanie
Blesk Cullmann D 4500 iTTL
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa