chcel by som vediet co si mozem vziat so sebou do lietadla ako prirucnu batozinu.ide o aparat nikon D300 s rybim okom , ultrasikouhlu tokinu12-24 a ultrazoom nikkor 18-200.spolu s brasnou kde by boli gripp a filtre pamatove karty.bez stativu. idem do talianska na dovolenku koncom jara.tak sa chcem pripravit.nemam s tymto skusenost.dakujem
mozes ... ak sa ti zmesti do rozmerov prirucnej batoziny (taka rurkova kostra na letisku) ... a ak si na ochranu tychto pokladov nepribalis 357 magnum ... nanuk mozes ;-)
mozes ... ak sa ti zmesti do rozmerov prirucnej batoziny (taka rurkova kostra na letisku) ... a ak si na ochranu tychto pokladov nepribalis 357 magnum ... nanuk mozes ;-)
Ja bezne lietam s fotakom... kludne, pokial sa Ti vojde do uz spominanej ´makety´ velkosti prisucnej batoziny (alebo ako by som to nazval) na letisku batoh s fotovybavou.
Bez problemov vsetku techniku do prirucnej batoziny, ak by mala byt prilis velka, zober si radsej 2 mensie. Casto chcu vylozit notebook zvlast, raz som dokonca musel vylozit vetky objektivy, aby presli cez scanner samostatne, ale inak s tym nebol ziadny problem.
lietadlo
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa