1. Nazov temy: kde kupit ziarovku do zableskovych svetiel
2. popis temy: do akych svetiel? Pilotku alebo vybojku?
marna snaha, nenaucia sa to ani za 100 rokov.. pytal by sa edit nazvu a prispevkov, minimalne moderatorom, a ´cierny bodik´ na konto zadavatelovi temy..
Potom uz len zvolit rebricek :ciernych bodov´:
10 bodov = zmena profilovej fotky na ovcu :D
15 bodov = znemoznenie zakladat temy
20 bodov = beznadejny pripad = delete .. napr.
upozornovanie je absolutne zbytocne. bol som moderatorom na modelarskom fore a vzdal som to. nekonecne opakovanie otazok bez predosleho hladania, stale to iste, ludia si pravidla necitali... zbytocna snaha
hmmm..pokial viem, nespominala som, ze to potrebujem pre seba a aj keby, nechapem tieto vase neprijemne reakcie...
dlho som si myslela, ze su tu skveli ludia, ale vidim, ze som sa poriadne sekla..
Mozno zistis, ze v tom Fomei nemaju to co potrebujes. Keby si napisal, ze zhanas pilotku do konkretneho typu blesku, tak by sa ti ozvali len ti, ktori maju co k tomu povedat. Hnevat sa mozes len sam na seba.
Mozno zistis, ze v tom Fomei nemaju to co potrebujes. Keby si napisal, ze zhanas pilotku do konkretneho typu blesku, tak by sa ti ozvali len ti, ktori maju co k tomu povedat. Hnevat sa mozes len sam na seba.
no tak v tom pripade mozu zrejme vsetci ostatni za to, ze si si nepozrel ani manual, nakolko je v anglictine a sam si priznal, ze nevies ani zaklady...takze nezvaluj vinu na inych, len na seba...aka otazka, taka odpoved...tot moj nazor z pozicie nestranneho pozorovatela...
no tak v tom pripade mozu zrejme vsetci ostatni za to, ze si si nepozrel ani manual, nakolko je v anglictine a sam si priznal, ze nevies ani zaklady...takze nezvaluj vinu na inych, len na seba...aka otazka, taka odpoved...tot moj nazor z pozicie nestranneho pozorovatela...
ak by autor položil otázku prípadne takto: AHOJ, MÁM ZÁBLESKOVÉ SVETLÁ MILLENNIA M-300B ( napríklad ) ODPÁLILA SA MI NA NICH ŽIAROVKA PILOTNÉHO SVETLA PROSÍM KDE JU V BA KÚPIM??? tak by som mu rád odpovedal. Ale keďže neviem o aká svetlá ide ( tím myslím výrobcu ) o aký tip daných svetiel ide a o ktorú žiarovku ide ( pilotná alebo záblesková ) neviem zodpovedať otázku autora.
PS. ak máš dáky nekompatibilný set s Fomei tak ti tá rada ohľadom neho bola zbytočná a žiaľ ani ti nijak nepomôže...
zableskove svetla
Potom uz len zvolit rebricek :ciernych bodov´:
10 bodov = zmena profilovej fotky na ovcu :D
15 bodov = znemoznenie zakladat temy
20 bodov = beznadejny pripad = delete .. napr.
okrem posledneho prispevku ste fakt neuveritelne mili...
dlho som si myslela, ze su tu skveli ludia, ale vidim, ze som sa poriadne sekla..
PS. ak máš dáky nekompatibilný set s Fomei tak ti tá rada ohľadom neho bola zbytočná a žiaľ ani ti nijak nepomôže...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa