Poprosim znalych,teda tych co s uvedenim objektivom fotia zda sa Vam tato foto v poriadku?alebo sa niekde stala chyba?alebo je naozaj tento objektiv na plnu dieru taky maky? a neostry?
ztmavil si to cez úrovne, alebo ako? alebo čo si vlastne robil? dnešný dobrý skutok ešte nemáš za sebou, teda by si mohol povedať či si vlastne robil, aby bol pokoj... :) v inakšom prípade ťa zablokujem a poprosím admina aby ťa vymazal :D :D no vyber si :)
Uložil som naň päť bodov na jazyk na oko na ňufák a dva na bielu plochu aby som ju zbavil tých flakov.....no a potom som ťahal za jednotlivé cuplíky na tých bodoch.....cca 1.min práce...:)
Uložil som naň päť bodov na jazyk na oko na ňufák a dva na bielu plochu aby som ju zbavil tých flakov.....no a potom som ťahal za jednotlivé cuplíky na tých bodoch.....cca 1.min práce...:)
jednoducho aku ju vyskusat,tak dat na stativ,a odfotit nejaky detail,tu je kopec moznosti preco to mohlo byt ostrejsie.
mne osobne ostrost neprekaza,ani modelky sa nefotia tak aby im bolo vsetky vrasky vidiet a aj toto je slecna:)
Mal som dva tieto objektivy. Oba dva boli perfektne, bokeh naozaj velmi pekny, ostrost bola tiez dobra na f2.8. Nemal som im nic vytknut az na tu vahu. Ak ho chces tak ho kup urcite ta nesklame.
Ja budem plesat zajtra v praci :)) Mam objednanu 70-200 f/4 bez IS, len mi ju nejak nie a nie dorucit, uz som bol nalomeny na 2.8 ale prilis tazka je na moje turisticke potreby :D
Ja budem plesat zajtra v praci :)) Mam objednanu 70-200 f/4 bez IS, len mi ju nejak nie a nie dorucit, uz som bol nalomeny na 2.8 ale prilis tazka je na moje turisticke potreby :D
2,8 príliš ťažká na turistické potreby alebo príliš ťažká na peňaženku :D
2,8 príliš ťažká na turistické potreby alebo príliš ťažká na peňaženku :D
je sice 2nasobne drahsia ( a aj tazsia:)), ale ked nieco silno chcem/potrebujem tak do penazenky az tak nehladim. V mojom pripade f/4 bohate staci, a ak raz nebude, lahko sa predava :))
canon 70-200 f2,8
použil si Vivezu od Nik software nie? :D :D alebo ja som nejak extra mimo? nečudoval by som sa :)
Nech sa to volá ako chce mám to rád pre tú jednoduchosť a učelnosť....:))))
mne osobne ostrost neprekaza,ani modelky sa nefotia tak aby im bolo vsetky vrasky vidiet a aj toto je slecna:)
odteraz si na 5 min. blokovaný :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa