Fórum » O TECHNIKE

Co vy na to?

fotomark
fotomark 2010-01-14 12:39:24+01
http://www.boom-electronic.de/product.php?id_product=24 mne sa to nejako nevidi, poskulujem po 5D M II a toto som dnes nasiel, len si mylsim ze to bude nejaky fake biznis, kupit stroj co bezne leti od 2000 euro vyssie za 700 euro

conan7
2010-01-14 15:54:29+01
príspevok od: Karol Srnec
To je najlepsi obchod na svete! V nemecku a pritom korejsky. Predava za cenu nizsiu, nez su vyrobne naklady! Su to samaritani, alebo je to dotovane z eurofondov?
zabudol si že sídlo majú v Maďarsku :)

a fax tam je nech sa páči :)

Our Postal Address:

Örs Vezér tér 25., X. District
1106 Budapest
Hungary
Fax: 001-928-833-2911
E-mail: info@boom-electronic.de

a to že ´Örs Vezér tér´ je district XIV., a nie X. tak to je už detail...asi majú tam preklep :)ale chýb je tam viac :)

zajicew
2010-01-14 16:24:49+01
toto je podla mna uplne realne. je to zrejme niekto ako distributor, ktory je zaroven aj predajcom a jeho dodavatelmi su priamo vyrobcovia. Myslim si, ze to je nieco podobne ako aqt.sk, ale s tym porovnanim, ze aqt si k distribucnej cene zapocita este tolko, aby boli ich ceny cenovo porovnatelne s konkurencnymi e-shopmi, ktori su narozdiel od nich len predajcovia. A ako si mozete vsimnut, ponukaju len Canon znacku, co sa tyka fotakov a skiel. O tom ani netreba viac rozpravat.

ja napr. tiez viem mat 5dmk2 za 1500-1600 ojri. a neni to ziadna cierna burza, je to proste len dovezene priamo od vyrobcu z velkoskladov v UK cez distributora v Nemecku.

cize takto funguju aj oni. pristastilo sa im a stali sa distributormi pre vyrobcov.

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2010-01-15 06:46:01+01
Ako vtip je to dobre. Je fajn, ze pises o niecom, do coho sa nerozumies. AQT je momentalne najvacsi autorizovany dovozca, ktory dodava Canon mnoym amlopredajcom na Slovensku. Ubezpecujem ta, ze na Canone je tak mala marza, ze sa z nej neda urobit zlava, ani krby prisiel do obchodu prezident.

zajicew
2010-01-15 08:17:25+01
príspevok od: Karol Srnec
Ako vtip je to dobre. Je fajn, ze pises o niecom, do coho sa nerozumies. AQT je momentalne najvacsi autorizovany dovozca, ktory dodava Canon mnoym amlopredajcom na Slovensku. Ubezpecujem ta, ze na Canone je tak mala marza, ze sa z nej neda urobit zlava, ani krby prisiel do obchodu prezident.
tak potom som sa mýlil. beriem späť.

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2010-01-15 08:24:56+01
Ak uz niekto uvazuje o kupe pristroja zo zahranicia (nebudem pisat vyhody a nevyhody), tak dobrou pomockou, ci ho predajca nechce okafrat, ci je teda cena realna, je pozriet si najnizsiu cenu v niektorom z renomovanych hongkongskych obchodov (okamzita kupa). Ak je cena nizsia o viac ako par EUR, jedna sa o podvod, hlavne ak to je predajca v Europe.

Shooter
2010-01-15 22:05:35+01
Tak a je koniec, po stránke akoby sa zľahla zem. Možno vypredali všetky skladové zásoby.

fotomark
2010-01-16 13:25:08+01
som zvedavy ci stihli niekoho ojebabrat

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()