zdravicko.Poradte mi niekto ako sa mam zbavit olympusu e-420.nik ho nechce.ma za sebou asi 4000 cvakov.ten fotak to je hotova katastrofa,lutujem ten den ked som ho kupil.normalne fotky sa s nim daju robit len za slnka a aj to len vonka.objektiv nan nechcem kupovat lebo za kolko by som ho kupil by som dostal aj nejaky amatersky nikon abo canon z objektivom.diky za radu,navrhy
neviem,tak aspon 200..kebyze za tolko by posiel tak uz by som bol spokojny
... na druhej strane, nedavno som kupoval (vydrazil) kamosovi cez eBay e450 aj s dvoma objektivmi (14-42 a 40-150) a vysla na 370E + postovne (nepamatam presne kolko) ... uuuplne nova :(
To je v poriadku....davnejšie som to písal na fóre....nedá sa to predať.....ja som rozobral pentax 70-300 do šróbika.....ten zážitok mi bol hodnejší ako ho predávať....:)))))
Ja som sa zbavil pred mesiacom Nikon-D70 + Nikkor 18-70 ledva za 300,-Evry aj to som musel k tomu dať ešte nejaké bonusy (3x pamäťová karta CF + náhradná baterka) a pritom som ho v auguste 2004 kúpil za nekresťanských 46.800,-Sk (!) No ale poondieš sa keď išli ceny tak dolu a ty chceš nový foťák (hi)
Neviem sa zbaviť foťáka
... na Paladixe som videl aj pod 5000 KC ...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa