Vlastním kartu CF Pretec 16 GB 233x.
http://www.megapixel.cz/pretec-cf-16-gb-233x
Používám ve fotoaparátu Sony A700. Nezřídka se stává, že fotoaparát nemůže kartu načíst. Přitom jsem kartu fotoaparátem formátoval. Je to kartou samotnou ? Kde by mohl být problém ?
Ja som kupil Pretec 16GB 233x do D300 ale po chvilke roboty mi prestala zapisovat a fotak mi oznamil ze karta je poskodena tak som ju supol do starej D70 a tam slape v pohode (zatial). Teraz mam v D70 kapacitu 2800 RAWiek :)))
Mam ten isty problem s Pretec 16GB 233x. A okrem toho, ak sa pri prehliadani v aparate zobrazi ´necitatelny´ zaber, tak ho potom zase ani jeden soft nedokaze otvorit. Vzdy hlasi chybu.
Taktiez mam 8GB 233x, tie mam az 4 kusy, pretoze boli za super cenu, a vsetky slapu bez problemov, dokonca aj rychlejsie ako ta 16GB.
I ked je to mimo temu(znacku)ale ... Doteraz som pouzival co sa tyka flash pameti len Sandisk a Kingston. Doteraz ziaden problem som nemal. Na ´starom´ canon 400D pouzivam Kingston 16GB 133x a no problemo, ani co sa tyka rychlosti, ani defektneho zapisu. A popritom tieto znacky su dost lacne a kvalitne.
Pretec je znacka ktorej vzdy sibe ... ja tiez pouzivam SANDISK mam dve 2gb a 4gb slapu ako hodinky ta 2gb slape uz viac ako 4roky tocil som na nu videa a teraz na nu fotim ... formatoval som ju len raz pri kupe
Ja mám tiež CF 16GB EXT III, fachčia bez problémov akurát na displeji mi ukazuje pri prázdnej karte počet snímkov 606 v RAW, FINE 1,4k, TIFF 419, BASIC 5,6k snímkov, čo je blbosť. Neskúšal som zaplniť kapacitu karty lebo mám zvyk-zlozvyk dáta sťahovať do PC. Nie som si istý, či to nezačalo zle počítať po aktualizácii firmware 1.02
Pretec 16GB 233x
Taktiez mam 8GB 233x, tie mam az 4 kusy, pretoze boli za super cenu, a vsetky slapu bez problemov, dokonca aj rychlejsie ako ta 16GB.
Nekupovat somariny odporucam, je to zdanlino mala suma no bez karty alebo s jej chybami je secko v haji.
a pre istotu treba dve
Ten Pretec ale funguje kamosovi v 450D bez problemov.
Nikon a Sony su fajnovky a hocico do seba zasunut si nenechaju. :D
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa