Fórum » O TECHNIKE

pokazeny objektiv

k.anetta
2010-01-28 16:07:39+01
Zdravim vas, dostal sa mi do ruk Canon 100-400 4.5-5.6L IS v nasledovnom stave: plosny cip hybuci sa vnutri objektivu trochu odraty, pri zapnutom IS fotoaparat vypisuje chybu. Objektiv sa niekto pokusal amatersky opravit a vela veci lepil alebo daval umelohmotne - v servise to uz napravili, akurat zostava problem s elektronikou plus sa zda ze ten objektiv ma nejaku opticku chybu - mozno decentering, obrazky vyzeraju rozfukane. Chcel by som sa s vami poradit o tom, ci by bol Canon schopny nejako ho opravit, lebo chassis ma ako novy, aj sosovky su absolutne ciste, vyzera perfektne. Ja totiz nemam skusenosti s Canon servisom. Na elektroniku by som ho tam dal ale ked bude potom vykazovat taky rozfukany obraz tak by to boli vyhodene peniaze. Vopred dakujem za reakcie.

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2010-01-28 16:22:31+01
V autorizovanom servise vykonavaju vsetky opravy, vratane vymeny a nastavenia lubovolneho komponentu az dotial, pokial nezodpoveda vsetko normam stanovenym firmou Canon, v servisnom manuale. Jednine autorizovany servis ma k dispozoicii originalne nove nahradne diely, servisny manual, softver a opticke zariadenia potrebne pre nastavenie.

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()