Zdravim vas, dostal sa mi do ruk Canon 100-400 4.5-5.6L IS v nasledovnom stave: plosny cip hybuci sa vnutri objektivu trochu odraty, pri zapnutom IS fotoaparat vypisuje chybu. Objektiv sa niekto pokusal amatersky opravit a vela veci lepil alebo daval umelohmotne - v servise to uz napravili, akurat zostava problem s elektronikou plus sa zda ze ten objektiv ma nejaku opticku chybu - mozno decentering, obrazky vyzeraju rozfukane. Chcel by som sa s vami poradit o tom, ci by bol Canon schopny nejako ho opravit, lebo chassis ma ako novy, aj sosovky su absolutne ciste, vyzera perfektne. Ja totiz nemam skusenosti s Canon servisom. Na elektroniku by som ho tam dal ale ked bude potom vykazovat taky rozfukany obraz tak by to boli vyhodene peniaze. Vopred dakujem za reakcie.
V autorizovanom servise vykonavaju vsetky opravy, vratane vymeny a nastavenia lubovolneho komponentu az dotial, pokial nezodpoveda vsetko normam stanovenym firmou Canon, v servisnom manuale. Jednine autorizovany servis ma k dispozoicii originalne nove nahradne diely, servisny manual, softver a opticke zariadenia potrebne pre nastavenie.
pokazeny objektiv
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa