...mna tema zaujala, lebo zhodou nahod /trepem, chcel som ho :-)/, mam aj ja taky... A na to ISO som dosiel zrelou uvahou - neslo to nastavit obycajnym mackanim a tak v tom musela byt kuleha - a kulehy su vzdy zasite vo funkciach.
Ale, iwett - dobry stroj nie ? :-)
iwet neurážaj sa, ale Tvoja otázka znela asi ako: ´Kúpil som si Ferrari, neviete, kde to má spojku?´. Keď niekto investuje 2K do foťáku,tak sa proste očakáva, že základom rozumie prípadne že vie prečítať manuál.
ja som citaval viac podobnych otazok ... vela ludi nevie a videl som raz recenziu kde to bolo podrobne popisane a bolo to troska viac zlozitejsie ... a chlapci nezavidte a neurazajte tu ...
tak o tom fotaku snivam uz dlhsie :( no co uz ... A k tomu ISO, napr. v tomto manuali: http://bit.ly/177OqZ na strane 57 zacianju ISO nastavenia, a na 58 strane sa dozvies co potrebujes:) Dufam ze to pomoze.
ja som citaval viac podobnych otazok ... vela ludi nevie a videl som raz recenziu kde to bolo podrobne popisane a bolo to troska viac zlozitejsie ... a chlapci nezavidte a neurazajte tu ...
Neviem, ako ostatní, ale ja nemám čo závidieť, ja sa len bavím :)
tak je to prkotina a nie je to zrovna intuitivne a aj mne to trvalo par minut kym som to v menu nasiel. osobne to mam stale aktivovane lebo na mensie hodnoty vies ist stale (mozno len ak pouzivas auto iso tak to nemusi vzdy robit dobrotu).. a ked ides robit video v zlom svetle tak je to na nezaplatenie..
Iwet, ak budes mat nejake technicke problemy alebo otazky s ktorymi si nevies dat rady, napis mi sukromnu spravu, rada zodpoviem co bude v mojich silach. Nenechaj sa odradit . Ahoj ;o)
Nikto uceny z neba nespadol, takze:
Tlacitkom Menu vyvolame menu
Joystickom vyberieme druhu polozku sprava (ikonka fotoaparatu)
Stlacime tlacitko SET (uprostred zadneho otocneho kolieska)
Na 1. polozke ´C.FN I.Expozice´ dvakrat stlacime SET
Zadnym kolieskom sa prepneme na polozku ´1:Zap´
Stlacime SET
Opakovane stlacime tlacitko Menu az kym sa z neho dostaneme von
To je vsetko, teraz sa da nastavit vysoka citlivost, treba vsak mysliet na to, ze vyrobca vedel, preco tuto moznost skryl do menu, sum uz je dost znacny...
iso na canone eos5D mark II
Ale, iwett - dobry stroj nie ? :-)
Tak skúsim
Tlacitkom Menu vyvolame menu
Joystickom vyberieme druhu polozku sprava (ikonka fotoaparatu)
Stlacime tlacitko SET (uprostred zadneho otocneho kolieska)
Na 1. polozke ´C.FN I.Expozice´ dvakrat stlacime SET
Zadnym kolieskom sa prepneme na polozku ´1:Zap´
Stlacime SET
Opakovane stlacime tlacitko Menu az kym sa z neho dostaneme von
To je vsetko, teraz sa da nastavit vysoka citlivost, treba vsak mysliet na to, ze vyrobca vedel, preco tuto moznost skryl do menu, sum uz je dost znacny...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa