veru.. aj kamos ma taky problem. Kupil Eizo za vyse 1000 eur a teraz zistuje ze nema na to grafiku aby mu tam isli pekne farby 10 bit. Musi kupovat drahu grafiku, tusim nvidiu quadro ktora to podporuje. Na tu grafiku potrebuje zas iny pc :D sranda...
jj bude to v grafike, lebo na priatelovom compe ten monitor facha ako drak!!! no pekne som sa okaslala:) to by ani nevadilo ale strasne som sa tesila na ten monitor ako male decko ako si budem uzivat vacsiu obrazovecku, krajsie farby pri tlaci. niekto si kupuje kabelky a ja som zase ako male decko ked si raz za cas kupim nieco taketo. snad do vianoc poriesim comp. brzdi ma to vo fotomanipulaciach na ktore som uz totalne nazhavena. uz mi nestaci robit to na tej starej herke so shi.... monitorom. chcem si to manipulovanie uzovat so vsim vsudy ako ritual ranna kava cigaretka, chapes:)
nakupoval som parkrat cez pixmaniu vseliake veci od mojho prveho digitalu cez memory karty az po autoradio, vsetko bolo fajn, az kym sa ta posledna vec, autoradio nepokazilo a ja som zistil ze to musim posielat do nejakej firmy, ktora ma zmluvu na opravu autoradii s pixmaniou, ktora ale sidli v Anglicku, kde by ma postovne vyslo asi nejakych 60 Eur, plus ak by to nebola vyrobna vada a chcel by som ho neopravene poslat spat dalsich 60 Eur, nehovoriac o tom ze ak by som to chcel opravit a bolo by to mimo zaruky (dovod si vzdy najdu preco to nie je v zaruke) bolo by to este drahsie...Autoradio stalo 250 Eur, tak som si to zratal a vyslo ze si kupim nove v kamennej predajni, kde mam istotu, ze sa tam mozem vratit to reklamovat...Osobne by som zrkadlovku takto nikdy nekupoval...iba v kamennej predajni...podla mna prilis velke riziko a namahy v pripade nejakych reklamacii a pod. Radsej sa pouc na mojej chybe..ako pret.tkat tolke peniaze...
Nákup na : PIXMANIA.COM
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa