Zdravím, stretli ste sa niekedy s niečim podobným? Každú radu, skúsenosť privítam... Objektív nepadol, ani nijak ináč sa mechanicky nepoškodil...
Čo to mohlo spôsobiť? Je to na reklamáciu?
človek by neveril; to bude na reklamáciu; najskôr sa prejavilo nejaké vnútorné pnutie, asi to nebolo dobré tepelné spracované, hoci procesy sú automatické a kontrolované; chybička se vloudila; nebolo to vyrobené 2.januára ?
Ďakujem páni... dospeli sme asi k tomu istému čo aj moji kamaráti... je to na servis... len som chcel skúsiť či sa to niekomu neprihodilo... ďakujem dobrú noc..
no ja som skúšal iba s klincami... :) v skutočnosti sa nejedná o moje sklo... má ho kamarát.... pár týždňov... správa sa k technike vzorovo ako málokto z nás :) tak to riešime...dnes sme ateliérovali... kásne snímky kontrastné a ostré ako britva sme narobili...a toto sme zistili...
Ak to nie je odlupnuty kus skla a dusujes sa, ze to tam pred tym nebolo, je mozne ze doslo k rozlepeniu sosoviek. Jednoducho povolil tzv kanadsky balzam, ktorym sa lepia dve sosovky z rozneho optickeho skla. Robi sa to tak zo 100 rokov, najznamejsi je tmeleny triplet znamy ako Tessar, inde ako Industar.
Rozhodne by som to reklamoval. Ak sa importer bude zdrahat reklamaciu uznat, bude musiet dolozit svoj nazor sudnoznaleckym posudkom. Bol by som zvedavy, ci mu to za tu pataliu stoji.
Informuj o tom, ako reklamacia prebieha.
znamy mi nieco podobne uz ukazoval a vyreklamoval to (nebolo to jeho zavinenie ani mu to nepadlo ani do toho nebudchal kladivkom) ale uznali mi to ako chybu pri vyrobe....btw ak zozeniete kontakt na toho teepka z jutube videa, dajte mu moj email a ked bude mat neake zvyšné sklá tak mu rád pošlem adresu kam to môže posielať :)
Bublina na 50mm
toto by sa nemalo testovat
http://www.youtube.com/watch?v=vzOLbMPe0u8
:)
Rozhodne by som to reklamoval. Ak sa importer bude zdrahat reklamaciu uznat, bude musiet dolozit svoj nazor sudnoznaleckym posudkom. Bol by som zvedavy, ci mu to za tu pataliu stoji.
Informuj o tom, ako reklamacia prebieha.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa