Fórum » O TECHNIKE

olympus evolucia ?!

benvoluto
2010-02-17 16:52:58+01
zaujimava stranka sa mi dostala http://evolve.com.my/

ma.to
2010-02-17 18:24:57+01
som zvedavy co to bude

JakubCibik
2010-02-17 18:26:36+01
To som zvedavý čo chystajú. Hovorilo sa o nástupcovy E-3. Ale myslím si že keby 4/3 systém nahradili novým s APS-C alebo FF snímačom spravili by lepšie, lebo micro 4/3 keď sa uchytí, začnú sa v ňom robiť aj vyššie modely s kvalitnou optikou, tak DSLR od nich si kúpi už málokto. Snáď najlepšie by bolo keby začali pracovať na FF v low-end a poloprofi triede, to by bola Evolúcia ale to asi ťažko :)

benvoluto
2010-02-17 18:39:24+01
príspevok od: JakubCibik
To som zvedavý čo chystajú. Hovorilo sa o nástupcovy E-3. Ale myslím si že keby 4/3 systém nahradili novým s APS-C alebo FF snímačom spravili by lepšie, lebo micro 4/3 keď sa uchytí, začnú sa v ňom robiť aj vyššie modely s kvalitnou optikou, tak DSLR od nich si kúpi už málokto. Snáď najlepšie by bolo keby začali pracovať na FF v low-end a poloprofi triede, to by bola Evolúcia ale to asi ťažko :)
ja som sa niekde docital ze sa ma uchytit typ snimaca foveon x3 ,,, to by im velmo pomohlo co sa tyka komercneho predaju ,, olympus je kritizovaný najma šumom pri vyssich citlivostiach iso ,, profesionaly vsak vedia ze sa s nim neda az tak kreativne tvorit ako s apsc alebo FF ,, ale myslim ze na poloprofesionalne ucely najma pre internet je olympus uplne postacujuci ,,, dalsia vec ktoru som pocul ze by na bajonet e 5 mali pasovat aj micro4/3 objektivy a aj obycajne 4/3 objektívy ,,,, uvidíme co nam olympusaci prinesú v kazdom pripade budu to urcite drahé kúsky

ma.to
2010-02-17 20:30:23+01
ja by som tiez prijal APS-C alebo FF snimac s rovnakym bajonetom ako na 4/3, aby sa potom dali objektivy FF pouzit aj na 4/3 system

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()