dobry den chcem si zobrat s tohto portalu blesk nikon sb-600 na splatky...mate niekto skusenosti s tymto eshopom? a predajom na splatky z internetu?dakujem
Ja som od nich kupoval minuly tyzden HDD a netbook a nebol ziaden problem... tovar som si bol vyzdvihnut v predajni, platil som v hotovosti, neviem ako to je s nakupom na splatky cez nich...
Podobne. kupoval som od nich viackrat, vselico. bez problemov. so splatkami nemam skusenost. ale pokial viem, vacsinou to riesia zmluvou s Quatrom alebo podobne. Nemal by byt problem.
Za prve vzhladom na o dost nizsiu ponukanu cenu oproti inym obchodom a na status ´skladom u dodavatela´ sa obavam, ze blesk nebude ani do skoncenia sveta. Za druhe splatky aj tak cenu navysia. Za tretie nechapem preco nejdes niekam, kde ti splatky bez problemov vybavia a blesk vytiahnu z vitriny. Splatkovu zmluvu musis podpisat a poslat naspat. Nechapem preco si si vybral ten najkomplikovanejsi sposob aky sa len vybrat dal.
kupoval som od nich moju kompletnu zostavu - Nikon D80, objektiv, brasna, grip, filtre, baterie, HDD a este nejake drobnosti. Doviezol mi to kurier o dva dni po nakupe (piatok nakup, utorok rano dovezene). Zatial spokojost.
ja som u nich kupoval canon 40D+17-85mm, potom tamron 17-50, notebook. Nikdy som nemal ziaden problem. Ked som tam kupoval vzdy pre to, ze mali najlepsiu cenu. A rychlikom Mall.sk som akurat v piatok isiel, ale bol dost plny ;)
Tiež pri kúpe foťáka som mal pri položke status ´skladom u dodávateľa´. Na moje prekvapenie, foťák som objednával v pondelok a vo štvrtok ten týždeň som ho mal. Plná spokojnosť. Kupoval som však v hotovosti.
kupoval som tam este ked frcal elektroexpert.sk, fotoexpert.sk a aj z videoexpert.sk. uplna spokojnost. so splatkovym predajom kedysi tiez nebol problem, myslim, ze riesia Cetelem a da sa kupit na splatky bez navysenia..
samozrejme, pokial nemas negativne skusenosti, tak vnimas veci pozitivne.
u mna to teda vobec tak nefunguje. To, ze mi dojde balik ked ho objednam povazujem za uplnu samozrejmost. Nevykrikujem na zaklade toho aky som strasne spokojny. Ludia su strasne povrchni
u mna to teda vobec tak nefunguje. To, ze mi dojde balik ked ho objednam povazujem za uplnu samozrejmost. Nevykrikujem na zaklade toho aky som strasne spokojny. Ludia su strasne povrchni
:)) pokial to kupis lacnejsie ako v kamennom obchode, pricom vsetky sluzby okolo toho funguju ako maju, tak co by mal clovek okolo seba hlasit? ako to u teba funguje..
ked ako zakaznik J&T banky s kupou D5000 dostanes vikendovy pobyt v tatranskych kupeloch tak to by som nazval uz iny level..
Tiež pri kúpe foťáka som mal pri položke status ´skladom u dodávateľa´. Na moje prekvapenie, foťák som objednával v pondelok a vo štvrtok ten týždeň som ho mal. Plná spokojnosť. Kupoval som však v hotovosti.
Ja som kupoval cez nich DSLR Sony A700, spokojnost. Tovar bol tak isto skladom u dodavatela. Do troch dni ho mali skladom.
www.mall.sk
ked ako zakaznik J&T banky s kupou D5000 dostanes vikendovy pobyt v tatranskych kupeloch tak to by som nazval uz iny level..
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa