Ahojte vsetci. Asi tato tema nepatri do tejto sekcie ale nevedela som kam inam to dat. Ako sa pracuje s priblizenim a vzdialenim v programe zoom browser od canon alebo v canon digital photo profesional? A hlavne ako ulozim tu priblizenu teda orezanu fotku tej povodnej? Ked dam save as ulozi sa mi ako predtym, teda nepriblizena . dakujem za odpoved
uboha zena
Ale pokiaľ chceš mať ten orez v rozlíšení rovnakom ako u originálu, musíš tú fotku samozrejme zväčšiť. A v ZommBrowseri by som úpravy nerobil. Strašne ťažkopádny program...
hm rada by som stlacila ale nejde to, nevidim tu ten gombik :(( ako vyzera alebo kde ma byt ?
to tlačítko nehľadaj na monitore ale radšej na klávesnici. Malo by byť medzi numerickou a abecednou časťou na klávesnici.
PS. pochybujem že to ale bude to pravé orechové pre teba.
pochybujem o tom, ze ked ti poviem lacuna vasorum alebo musculus flexor policis brevis a retinaculum flexorum tak potom to pre teba nebude to prave makove
pochybujem o tom, ze ked ti poviem lacuna vasorum alebo musculus flexor policis brevis a retinaculum flexorum tak potom to pre teba nebude to prave makove
neštudoval som medicínu takže toto máš pravdu nieje pravé makové, ale aj tak PrtScn ti nepomôže ;-)
domyslela som si uz :D aj vdaka slovickam ...ale prvykrat pracujem s takymito vecami...ale videla som, ze ste sa zabavili :D :D
trochu, na samotnú úpravu je inak lepší Digital Photo Professional ktorý ti umožní ďaleko viacej ako samotný zoom browser ktorý je podľa mňa akurát dobrý na listovanie vo fotkách ( a možno ani na to nie ) plus k tomu dáky grafický editor, trebárs aj zoner
trochu, na samotnú úpravu je inak lepší Digital Photo Professional ktorý ti umožní ďaleko viacej ako samotný zoom browser ktorý je podľa mňa akurát dobrý na listovanie vo fotkách ( a možno ani na to nie ) plus k tomu dáky grafický editor, trebárs aj zoner
Ale co prezradzas do predu... Potom na co pojdem k nej? :-)
pracovanie v zoom browseri
1. Edit Image
2. Trim..., stlačiť Finish
3. V otvorenom okne nastaviť žiadaný výrez, Trim Image a Save as...
PS. pochybujem že to ale bude to pravé orechové pre teba.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa