Ahojte neviete niekto kde by sa dala zohnat neoriginal bateria LP-E6 za solidnu cenu do 7D/5D?
Hladal som na nete a az na jedneho predajca som nic nenasiel.
Ak by ste niekto mali dajake info dajte vediet dik.
ani nato nemysli... mne k fotaku pribalili s ciny neoriginalnu nabijacku s bateriooou. po prvom vyfoteni som to strcil do zastrcky siel do skoly po prichode domov som mal s baterky 2 a nabijacky 3 kusy. ked najdem niekde foto dodam.
ani nato nemysli... mne k fotaku pribalili s ciny neoriginalnu nabijacku s bateriooou. po prvom vyfoteni som to strcil do zastrcky siel do skoly po prichode domov som mal s baterky 2 a nabijacky 3 kusy. ked najdem niekde foto dodam.
Ja nepotrebujem nabijacku mne stacia baterky :-D mam 3 baterie neoriginal do C 450D pouzivam ich asi rok a pol a som nadmieru spokojny.
A to som za ten cas nafotil cca 60 000 fotiek a vsetko funguje ako ma.
Pracoval som jednom velkosklade kde sa predavali neoriginal baterie boli kvalitne a za velmi dobru cenu len bohuzial tam tuto bateru nemaju.
neviem ked som videl jak tu baterku roztrhlo necem uz neorigo ani vidiet. v 40d a v 400d mam neoriginaly, po roku 10 fotiek a klaknu, original bezi stalo mozno iba na 50 percent ale slape
neviem ked som videl jak tu baterku roztrhlo necem uz neorigo ani vidiet. v 40d a v 400d mam neoriginaly, po roku 10 fotiek a klaknu, original bezi stalo mozno iba na 50 percent ale slape
Tak zas urcite zalezi aj na vyrobe tiez nie je neoriginal ako neoriginal...
Pracoval som s tym dajaky cas tak viem ako to chodi firma ktorej som pracoval to dovazala a normalne sme na to davali zaruku 2 roky a reklamacia bola velmi zriedkava. Ale vravim stat sa moze...
poviem ti pravdu ze mam snimi velmi dobre skusenosti sam som ich predaval tak ked mozem usetrit 60% preco by som neusetril ked si za tie peniaze mozem kupit daco ine. Ale neberiem ti tvoj nazor kazdy sa na to pozerame inak.
Neoriginal bateria do 7D
A to som za ten cas nafotil cca 60 000 fotiek a vsetko funguje ako ma.
Pracoval som jednom velkosklade kde sa predavali neoriginal baterie boli kvalitne a za velmi dobru cenu len bohuzial tam tuto bateru nemaju.
Pracoval som s tym dajaky cas tak viem ako to chodi firma ktorej som pracoval to dovazala a normalne sme na to davali zaruku 2 roky a reklamacia bola velmi zriedkava. Ale vravim stat sa moze...
Moja rodina bola tak chudobná, že keby som sa nenarodil ako chlapec, tak by som sa ani nemal s čím hrať :)
http://cgi.ebay.co.uk/2x-Battery-charger-for-Canon-LP-E6-EOS-7D-5D-Mark-2_W0QQitemZ300393651807QQcmdZViewItemQQptZUK_Photography_DigitalCamBatt_RL?hash=item45f0db5e5f
http://cgi.ebay.co.uk/2x-Battery-charger-for-Canon-LP-E6-EOS-7D-5D-Mark-2_W0QQitemZ300393651807QQcmdZViewItemQQptZUK_Photography_DigitalCamBatt_RL?hash=item45f0db5e5f
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa