Ak si z Ba tak určite vieš kde je Heydukova č.5 ul.tam sú zlý ujovia zubari a onkologia...tak sa tam možeš íst pozriet osobne...oproti Brlohu...tam je ten PEOB...ináč je to obchodííík
pozrela som v eshope - tak asi nikkor 60 prichádza do úvahy - nie je ani taký ťažký ako 105 (aj cena). Super - som vám vďačná a možno aj trochu múdrejšia
pozrela som v eshope - tak asi nikkor 60 prichádza do úvahy - nie je ani taký ťažký ako 105 (aj cena). Super - som vám vďačná a možno aj trochu múdrejšia
skus pevny Tamron 90mm, Macro 1:1 - max. excelentna kresba, milion porovnani s Canonackym super Lkovym sklom a vysledok zhodny a cena viac nez chrumkava !!!
na tamrone 90mm nebude fungovať automatické ostrenie, iba manuál. za zmienku stojí ešte Nikon 85mm f/3.5, oproti Nikonu 60mm má VRII, väčšiu ohniskovú vzdialenosť. Ceny začínajú od 480 eciek, hmotnosť a rozmery sú v pohode. jediná nevýhoda s ohľadom na budúcnosť - iba DX formát.
dobrý makráč
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa