Fórum » O TECHNIKE

D5000+setak/portret objektiv+ebay otazka

LuXa
2010-03-04 13:27:49+01
dufam ze som nazom temy definoval spravne.Tak pekne postupne.Nazor pre zaciatocnika co to (zrkadlo) este poriadne v ruke ani nedzal a chce sa s tym naucit robit. Ake sklo k tomu? Bavia ma portrety interier/exterier, rodinne akcie atd atd...cenovu hladinu vam nepoviem lebo neviem co to moze stat...oplati sa ti priplatit za portretak alebo ist najprv do setaku? moc prachov na to nemam (cca 500 libier/euro)+ - . . . dalej na ebay pri telaach pisu ze From Hong Kong, preco su take lacne? je to neaka vada alebo oyeb? je to pri dost kusoch a telaa su v dobrej cene (370libier cca) . . . dakujem a sry ze otravujem :) pekny slnecny den (aspon v UK je slnko, aj ked je to nezvyk)

LuXa
2010-03-04 13:33:24+01
este som zabudol. budem to fotit hlavne z ruky takze IS/VR/VRII by sa hodilo...uz ked som tu tak aky je rozdiel medzi VR a VRII (2)?

hawqo
2010-03-04 13:41:33+01
no k fotaku samotnemu ti moc nepoviem ale k tej cene z ebay a Hong Kongu ak som dobre rozumel tak tam nemas zapocitane clo a dan (ktore zaplatis ak ti to colnik odchyti) a navyse rovnako ako pre USA je zaruka len 1 rok....
ak trepem tak ma urcite niekto opravi ;)

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2010-03-04 13:43:48+01
Ceny v HK su nizse, pretoze sa jedna o azijsky trh. Pri dovoze budes musiet platit cloa DPH, takze sa dostanes na cenu porovnatelnu s tou nasou.
V recenziach k D3000, D5000 a D90 najdes aj odporucane objektivy. Odporucam aj tento clanok:
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/ephotoshop/aspon-jeden-dobry-objektiv/

LuXa
2010-03-04 16:38:48+01
myslel som si ze v tom bude neaky zadrhel, dobre ze som sa opytal...karol ten clanok som cital asi tak 5 krat :D ale zrovna dneska som si nan nespomenul...dakujem chalani/paani, za 20min mi konci skola a znova sa na vas obratim s par objektivmy a otazkou ´co na to hovorite?´ :)

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()