Chcel by som sa poinformovať,či má niekto skúsenosti s bleskom Cullmann D 4500 E-TTL,#
# smerné číslo pre ISO 100: 36 (85mm), 34 (70mm), 30 (50mm), 27 (35mm), 24 (28mm), 23 (24mm).
To ale pojde iba v manualnom rezime, alebo nie? V tom pripade akykolvek stary blesk, nielen Metzka
..... on potrebuje riešiť blesk, aj to len jeden , ak dobre som pochopil, a Metz-ka bude aj dobre vyzerať na 450-ke, aj ten Cullmann je veľký tučný blesk, na manualné nastavenia hodnoty si zvykne, a v AF v pohode fotí, a čo iné treba digicirkusantom ???
..... on potrebuje riešiť blesk, aj to len jeden , ak dobre som pochopil, a Metz-ka bude aj dobre vyzerať na 450-ke, aj ten Cullmann je veľký tučný blesk, na manualné nastavenia hodnoty si zvykne, a v AF v pohode fotí, a čo iné treba digicirkusantom ???
Ak som ja dobre pochopil, islo o to, aby ten blesk spolupracoval s fotakom s vyuzitim ETTL...Ak staci manual tak k 450ke by mensia Metzka isto pristala
Ak som ja dobre pochopil, islo o to, aby ten blesk spolupracoval s fotakom s vyuzitim ETTL...Ak staci manual tak k 450ke by mensia Metzka isto pristala
No tak to by ti kludne stačil cullman,ale pozor! Sánku ma z umeliny tak to nie bohviečo ,ja som o tom nevedel tak si budeš musiet dávat väčší pozor na ten blesk ked bude nasadený ... Ale vážne byt tebou radšej došetrim tých 100eur a zoberiem Canon blesk ...môj názor
někdo na netu psal (teď si nevzpomenu kdo - ale stoprocentně jedna z mnou 100%uznávaných osob), že jeden z mála spolehlivých a plně kompatibilních náhrad blesků canon je právě metz. Taky jsem o něm hodně uvažoval, nakonec jsem koupil raději 270ex + 1,8m kabel (nahradí nejen nemožnost otáčení 270ky, ale i svícení shora nebo ze strany) + difuzní deštník na domácí hrátky a zatím jsem spokojen. Rozhodně není nejsilnější, ale na naučení více než dobré. Ale metzu bych se nebál.
Blesk Cullmann
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa