ahoj, mam otazku... prave zvazujem k novemu monitoru kupu kalibracnej sondy Datacolor spyder 3. Na nete som nenasiel, ci sa lisia verzie Express, Pro a Elite aj inak ako softverom, skratka ma zaujima, ci ked kupim najlacnejsiu radu Express dostanem ten isty hardwer a len softver bude o par funkcii ochudobneny..
Pripadne by potesili nejake postrehy ludi, co tuto sondu pouzivaju.
Za odpovede vopred dakujem
Buduci tyzden vyjde clanok Vyberame kalibracnu sondu, kde budu popisane rozdiely medzi sondami prave s praktickeho uzivatelskeho hladiska. Ak do vtedy nevydrzis, odporucam obratit sa na mojho kolegu p. Farkaša, ktory je odbornikom na kalibraciu (vedie aj stranku www.colormanagement.sk). Kontaktovat ho mozes cez lubovolny telefon alebo email uvedeny na www.ephotoshop.sk
Buduci tyzden vyjde clanok Vyberame kalibracnu sondu, kde budu popisane rozdiely medzi sondami prave s praktickeho uzivatelskeho hladiska. Ak do vtedy nevydrzis, odporucam obratit sa na mojho kolegu p. Farkaša, ktory je odbornikom na kalibraciu (vedie aj stranku www.colormanagement.sk). Kontaktovat ho mozes cez lubovolny telefon alebo email uvedeny na www.ephotoshop.sk
Sonda datacolor spyder 3 xy
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa