Fórum » O TECHNIKE

odpalovac blesku- problem

miloshaaa
2010-03-14 17:16:22+01
ahojte ludia! mam externy wireless odpalovac blesku z ebayu- lacny PT-04. A robi mi trosku nervy... ked ho nasadim na blesk- zapnem aj odpalovac aj prijimac, tak mi v kratkych intervaloch bliska blesk. Ale bez toho aby som nieco stlacal. Ono to odpalovanie normalne funguje.. akurat, tie nechcene bliskania mi dost vadia. Neviete v com moze byt problem? Za kadzdu radu dakujem.

duroslav
2010-03-14 17:43:37+01
Rušenie? Na akej frekvencii to beží?

tomis.ales
2010-03-14 18:00:22+01
Skus ist s tym niekam von, prec. Ak to bude robit aj potom, reklamuj to. Ak to bude OK, cosi ti to rusi.

tomis.ales
2010-03-14 18:01:37+01
Robi ti to iba ked mas vysielac nasadeny na fotaku? Ak hej tak mas asi fotak pokazeny.

miloshaaa
2010-03-14 20:25:48+01
to je infra.. takze tam neviem frekvenciu. robi to aj mimo fotaku, dokonca vonku to robi este castejsie. mhmm no asi kupim nieco nove ;} zda sa ze je to chybny vyrobok

winky
2010-03-14 20:58:47+01
príspevok od: miloshaaa
to je infra.. takze tam neviem frekvenciu. robi to aj mimo fotaku, dokonca vonku to robi este castejsie. mhmm no asi kupim nieco nove ;} zda sa ze je to chybny vyrobok
neviem do akej miery je toto opodstatnene, ale ja strielam blesky s Bowens Pulsar, a na Nikone sb-80 mi robi nieco podobne, nie pravidelne ale sem tam raz za 10 -20 minut. Ked fotim vnutri tak je to vpohode ale akonahle vybehnem von hlavne teraz v zime cvakat napr SNB tak uz to zacina... Co som aj cital tak moze to mat cit na vlhko a chlad... No jedna vec na co som ja prisiel je ze, co mas na stative flash bracket, tak ja ju mam celu kovovu, nikon ma naspodu kovovu patku plus rozne kontakty a som premyslal ci to nahodou nerobi bordel... trochu lacne riesenie ale som jemne paskou oblepil tie kovove sanky hlavne v oblasti kontaktov a uz mi to nerobi, teda aspon co som fotil odvtedy raz. Ano ked vygooglis tak vsade ti povedia ze sa to stava kvoli frekvencii, ze tie radia z ebay su nanic, ale zeby to robil Bowens, som bol prekvapeny. Cize skus ak mas podobny setup. good luck

Strana 1 z 1

Inzercia