ahojte ludia! mam externy wireless odpalovac blesku z ebayu- lacny PT-04. A robi mi trosku nervy... ked ho nasadim na blesk- zapnem aj odpalovac aj prijimac, tak mi v kratkych intervaloch bliska blesk. Ale bez toho aby som nieco stlacal. Ono to odpalovanie normalne funguje.. akurat, tie nechcene bliskania mi dost vadia. Neviete v com moze byt problem? Za kadzdu radu dakujem.
to je infra.. takze tam neviem frekvenciu. robi to aj mimo fotaku, dokonca vonku to robi este castejsie. mhmm no asi kupim nieco nove ;} zda sa ze je to chybny vyrobok
to je infra.. takze tam neviem frekvenciu. robi to aj mimo fotaku, dokonca vonku to robi este castejsie. mhmm no asi kupim nieco nove ;} zda sa ze je to chybny vyrobok
neviem do akej miery je toto opodstatnene, ale ja strielam blesky s Bowens Pulsar, a na Nikone sb-80 mi robi nieco podobne, nie pravidelne ale sem tam raz za 10 -20 minut. Ked fotim vnutri tak je to vpohode ale akonahle vybehnem von hlavne teraz v zime cvakat napr SNB tak uz to zacina... Co som aj cital tak moze to mat cit na vlhko a chlad... No jedna vec na co som ja prisiel je ze, co mas na stative flash bracket, tak ja ju mam celu kovovu, nikon ma naspodu kovovu patku plus rozne kontakty a som premyslal ci to nahodou nerobi bordel... trochu lacne riesenie ale som jemne paskou oblepil tie kovove sanky hlavne v oblasti kontaktov a uz mi to nerobi, teda aspon co som fotil odvtedy raz. Ano ked vygooglis tak vsade ti povedia ze sa to stava kvoli frekvencii, ze tie radia z ebay su nanic, ale zeby to robil Bowens, som bol prekvapeny. Cize skus ak mas podobny setup. good luck
odpalovac blesku- problem
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa