Chcel by som sa spýtať či niekomu nie je známe, kedy asi príde na trh PS CS5? Prebehol som "googlom" po slovenských stránkach, ale nič moc som nevypátral. Som staršieho dáta narodenia a cudzie jazyky nič moc. Takže ak sa niekomu chce ozvať, čakám.
Neviem, ale mam protiotazku, narazil si na hranice moznosti aktualneho PS CS4? Lebo ja v PS robim asi 7 rokov a odhadujem, ze som tak na 30 - tich percentach..
Neviem, ale mam protiotazku, narazil si na hranice moznosti aktualneho PS CS4? Lebo ja v PS robim asi 7 rokov a odhadujem, ze som tak na 30 - tich percentach..
ja robim mozno necele dva roky...no takmer kazdy den...
No k otazke..vo oficialnom fore Adobe je pisane vydanie pre oktober..aspon tak som to ja pochopil..z anglictiny nieco viem, ale niesom ziadny expert :)
Ja áno, keď robíš v ňom panorámy, tak to nie je až také dokonalé. Predpokladám, že odpoveďou mi bude, že sú na to dobré iné programy. Súhlasím, ale je pohodlnejšie mať všetko v jednom.
Ja áno, keď robíš v ňom panorámy, tak to nie je až také dokonalé. Predpokladám, že odpoveďou mi bude, že sú na to dobré iné programy. Súhlasím, ale je pohodlnejšie mať všetko v jednom.
Mam opacnu skusenost, robil som par panoram vo vychyrenom PTGui 8... a pospajalo mi ich zle, skusil som v PS a neuveris, vsetko OK :-)
S photoshpom pracujem denne a takisto by ma zaujimalo kedy vyjde nova verzia a co za vylepsenia bude obsahovat dufam ze aspon jedna featurka bude splnat moje poziadavky, lebo mne tam chyba este vela veci
No napriek tomu že tiež PS využívam len s menšej časti tak mi propagované zlepšenie funkcií selekcie dosť pomôže ak to bude naozaj zlepšenie :) čo sa pri PS dá očakávať
no stiahol som si 30 dnovy trial na moj macbook air, a potom planujem studentsku verziu za tych cca 150€,
ale potreboval by som aby sa jeden z vas obetoval a dal mi sem step-by-step jak pre IDIOTA navo ako dosiahnut OPTIMALNU ostrost
a MINIMALNY sum ! :)
je to moj prvy PS, dakujem krasne :)
Ok, nasiel som ze to nieje fake bo to bolo na ofi prezentacii Cs5 ak sa nemyslim teda, http://www.youtube.com/watch?v=ebESXVYTy9M kde to potom v samotnom programe je? Content aware to nieje, vie mi niekto poradit?
Ok, nasiel som ze to nieje fake bo to bolo na ofi prezentacii Cs5 ak sa nemyslim teda, http://www.youtube.com/watch?v=ebESXVYTy9M kde to potom v samotnom programe je? Content aware to nieje, vie mi niekto poradit?
Som tu, aby som ti poradil... :-)
Ja som si CS5-ku počeštil a preto sa u mňa táto funkcia volá Záplata. Je pod retušovacím tlačidlom J - klikni pravým tlačidlom na retušovací štetec a z rozbalenej ponuky vyber Záplatu, resp. patch match...
Poradil som dobre? :-)
Potom neželaný objekt obtiahni linkou, uzavri a klikni na Del. Pri väčších objektoch je to lepšie robiť na viackrát, najmä tam, kde tesne susedí neželaná štruktúra - napr. tráva-obloha. Ak takto odstraňuješ strom, ktorý čiastočne zasahuje do trávy a čiastočne do oblohy a chceš to urobiť na jedenkrát, tak sa to nepodarí...
k meritu otazky: ´Nový Photoshop bude k dispozícii v edícii CS5 a CS5 Extended (rozšírený o podporu 3D a pohyblivých obrázkov) pre platformy Windows aj Macintosh. Dostupný bude už na prelome apríla a mája, česká verzia príde asi o 2 týždne neskôr.´ zdroj: http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/blogy/adobe-creative-future-2010/ :D
PS CS5
No k otazke..vo oficialnom fore Adobe je pisane vydanie pre oktober..aspon tak som to ja pochopil..z anglictiny nieco viem, ale niesom ziadny expert :)
ale potreboval by som aby sa jeden z vas obetoval a dal mi sem step-by-step jak pre IDIOTA navo ako dosiahnut OPTIMALNU ostrost
a MINIMALNY sum ! :)
je to moj prvy PS, dakujem krasne :)
Ja som si CS5-ku počeštil a preto sa u mňa táto funkcia volá Záplata. Je pod retušovacím tlačidlom J - klikni pravým tlačidlom na retušovací štetec a z rozbalenej ponuky vyber Záplatu, resp. patch match...
Poradil som dobre? :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa