...ked mam pravdu povedat, ani ma to velmi nezaujima, lebo tieto nove CSká su strasne pomale, co som aspon ja skusal na PC..pokial clovek nema teda minimalne dve jadra v kompe. Ja mam este stary Intel P4 2,6 Giga a tam mi ide akurat dobre CS3 a starsie...Idu rychlo, vela nezeru, a kvoli tym + funkciam sa mi to aj tak neoplati...
...ked mam pravdu povedat, ani ma to velmi nezaujima, lebo tieto nove CSká su strasne pomale, co som aspon ja skusal na PC..pokial clovek nema teda minimalne dve jadra v kompe. Ja mam este stary Intel P4 2,6 Giga a tam mi ide akurat dobre CS3 a starsie...Idu rychlo, vela nezeru, a kvoli tym + funkciam sa mi to aj tak neoplati...
Prave koli tym + funkciam mam CS4 vemi rad, ale da sa zit aj s CS3. Bezim asi na 3 rocnom 2 jadrovom Intel procesore + 4GB ram a nestazujem sa.
CS5 si pozriem, ale az taky vazny dovod prechodu z CS4 na CS5 nieje.
Kazdopadne CS je to top co si moze fotogaf priat pri praci s fotografiami, ale nerieste tu prosim NX, Corel a podobne zalezitosti, na to su ine vlakna.
CS5 launch: 12.4.2010
CS5 si pozriem, ale az taky vazny dovod prechodu z CS4 na CS5 nieje.
Kazdopadne CS je to top co si moze fotogaf priat pri praci s fotografiami, ale nerieste tu prosim NX, Corel a podobne zalezitosti, na to su ine vlakna.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa