Máte prosím niekto skúsenosti s multifunkčným zariadením HP Q8444B Photosmart ? Poprípade nejaké rady ohľadom HP tlačiarní ? Táto sa mi dosť zapáčila nakoľko je za dobrú cenu, má aj WiFi pripojenie + darček nejaký fotopapier a náplň. V prípade že budem mať fotopapier a kúpim fotonáplň budú fotky porovnatelné s fotkami z fotolabu ?
Zatial kazde HP, co som skusal, nola katastrofa. Zla tlac, nepouzitelny scanner a agresivne megalomanske ovladace. Najhorie su prave HP typu, ktory je na obrazku. Kup si Canon.
Photosmarty boli dobre tir, co mali naplne 5x. Bohuzial sa uz nevyrabaju. Multifunkcne si urcite nekupuj. Ak by sa ti podarilo zohnat HP Photosmart 7760 tak kup, len si myslim, ze to dnes zozenies uz tazko. Co by som vrele odporucil je Pixma iP4700 a k tomu skener 8800F. Financne to vyjde trosku drahsie, ale oplati sa.
ked som si kupoval tlaciaren, rozhodoval som sa medzi (teraz nepamatam na konkretne modely) epsonom, hp, a canonom. zvitazila canonacka pixma mp620, vdaka wifi (je to super mat tlaciaren v inej izbe, kde nezavadza 1m od PC), kvalite tlace (tlacil som si na nej fotku zo svadby, z atelieru od fotografa (mali sme chlapika ktory nam dal 24 fotiek vytlacenych a ostatne na CD, takze taka klasicka na stenu uz bola domaca praca:)) a je to parada, na domace pouzitie a experimenty to staci)
aj tak, co sa tyka nejakeho vacsieho mnozstva fotiek (100-150), napr z dovolenky, ci uz zo svadby, tie sme si nechali urobit v minilabe, predsalen to po prepocte vyslo lacnejsie.
uz uz som ze kupim canon 520, no predavac ma presviedcal, ze HP +(teraz je za 99), je lepsia, lebo servis je aj v KE, lebo trisky kupujem stale nove s farbou a nezaschynaju a vydrzia aj rok ´stat´ a daju sa doplnat, a WIFI, a krajsie farby.
Tak neviem, tlaciaren porebuju hlavne moje deti kvoli skole, stacila by im aj za 50e, ale ja uz ked musim tak chcem nieco ´lepsie´, aspon do 100 evri. No babo rad :)
ak chceš dáky šuviks tohto tipu tak nech sa páči je jedno či kúpiš tlačiareň za 49 alebo 100€. Pokiaľ nebude mať oddelené farebné zásobníky, ale na miesto toho jednu farebnú s tlačovou hlavou je úplne jedno ktorú kúpiš, bude to stále len blud. To si radšej kúp laserovú. Tam ťa aspoň lacno výnde tlač deťom do školy. Ak chceš slušnú a lacnú multifunkciu na HP zabudni. Kúp Canon MP550 s oddelenými farebnými zásobníkmi teraz stojí 95€, alebo ak ti stačí len tlačiareň tak potom Canon Pixma IP 4700 za 89€. S oboma tlačiarňami dosiahneš lepšie výsledky ako s HP. Mne to ale tak pripadá že len čakáš kto ti povie ´´ÁNO, HP JE SUPER´´ a ti si ju hneť kúpiš. Keď bude mať HP tlačové hlavy s technológiou FINE potom sa môže rovnať s Canonom
je mi jedno aká značka to bude, jedná sa mi o najprijateľnejšiu alternatívu multifunkčného zariadenia do 100e, predtým som bol rozhodnutí kúpiť niečo najlacnejšie maximálne do 50e, aj vplyvom tohto fóra som zvýšil svoj limit. Pre mňa nie je podmienkou tlač vo fotokvalite. Svoje fotky dávam tlačiť do labu.
Len by som chcel vedieť, či je pravda, že ak mi zaschne canon, môžem ho vyhodiť do koša a v prípade HP stačí kúpiť nové farby. Samozrejme počítam s tým, že mi tlačiareň vydrží viac ako dva roky, ináč by som sa s tým nezaoberal.
Vnímam aj fakt, že kúpou tlačiarne sa investícia nekončí, len začína.
Ja osobne po svojich skúsenostiach odporúčam Canom Pixia, alebo Epson. Canon mám v práci, Epson doma. Ak ich zladíš s compom, čo sa týka profilu farebného výstupu, tak nemáš problém pri tlači. Ale nech sa rozhodneš ako chceš, jednoznačne tlačiareň, ktorá má samostatné zásobníky na farby, a samostatne scener. Nie multifunkčné zariadenie. (zasýchanie trysiek: jedna farebná tlač za mesiac a je po probléme...)
Tlačiareň HP
aj tak, co sa tyka nejakeho vacsieho mnozstva fotiek (100-150), napr z dovolenky, ci uz zo svadby, tie sme si nechali urobit v minilabe, predsalen to po prepocte vyslo lacnejsie.
Tak neviem, tlaciaren porebuju hlavne moje deti kvoli skole, stacila by im aj za 50e, ale ja uz ked musim tak chcem nieco ´lepsie´, aspon do 100 evri. No babo rad :)
samozrejme ze s tym rokom je to blud
Len by som chcel vedieť, či je pravda, že ak mi zaschne canon, môžem ho vyhodiť do koša a v prípade HP stačí kúpiť nové farby. Samozrejme počítam s tým, že mi tlačiareň vydrží viac ako dva roky, ináč by som sa s tým nezaoberal.
Vnímam aj fakt, že kúpou tlačiarne sa investícia nekončí, len začína.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa