Zdravím, vedel by mi niekto poradiť ohľadom výberu z jednej z týchto dvoch hláv? Ktorá je lepšia, prípadne nejaké osobné skúsenosti, alebo iné podobné cenovo/kvalitatívne alternatívy.
http://shop.ephoto.sk/katalog/stativy/hlavy/giottos-mh1300-621-3d.html
http://shop.ephoto.sk/katalog/stativy/hlavy/vanguard-sbh-300.html
Mal som doteraz pákovú hlavu, ale maximálne mi nevyhovovala, tak som sa rozhodol pre guľovú s tým, že radšej nech má vyššiu nosnosť, lebo plánujem postupom prikúpiť aj nové objektívy...Prípadne, aký statív by sa k týmto hlavám hodil? (na váhe mi nezáleží). Dikes
Pri spomenutych hlavach by som ani sekundu nevahal, ak chcete skutocnu kvalitu, tak urcite Giottos. Z tejto rady gulovych hlav si jednu zakupil kolega Karol Srnec a jeho maximalna spokojnost s tymto produktom o niecom svedci :). PS: Predmetnu hlavu mame na sklade k okamzitemu odberu.
Pri spomenutych hlavach by som ani sekundu nevahal, ak chcete skutocnu kvalitu, tak urcite Giottos. Z tejto rady gulovych hlav si jednu zakupil kolega Karol Srnec a jeho maximalna spokojnost s tymto produktom o niecom svedci :). PS: Predmetnu hlavu mame na sklade k okamzitemu odberu.
trošku odveci, ale môžem sa spýtať prečo ste vyradili z ponyku statív Vanguard Tracker 3? :) len tak zo zvedavosti :)
trošku odveci, ale môžem sa spýtať prečo ste vyradili z ponyku statív Vanguard Tracker 3? :) len tak zo zvedavosti :)
V tychto dnoch sme obdrzali od dovozcou nove cenniky produktov Vanguard a Kata Bags, niekolko produktov z ponuky vypadlo a ine naopak pribudly. Takze teraz podla toho aktualizujeme ponuku nasho internetoveho obchodu ephotoshop.sk.
V tychto dnoch sme obdrzali od dovozcou nove cenniky produktov Vanguard a Kata Bags, niekolko produktov z ponuky vypadlo a ine naopak pribudly. Takze teraz podla toho aktualizujeme ponuku nasho internetoveho obchodu ephotoshop.sk.
dik Karol. Ked si už vytiahol Kata Bags, prosím ťa čo je rozdiel medzi batohmi 123 GO-10 a D-3IN1-10 napríklad...ja tam rozdiel nezbadal žiadny (pozeral som na alze, u vás tie 123 nie sú)
dik Karol. Ked si už vytiahol Kata Bags, prosím ťa čo je rozdiel medzi batohmi 123 GO-10 a D-3IN1-10 napríklad...ja tam rozdiel nezbadal žiadny (pozeral som na alze, u vás tie 123 nie sú)
O batohu 123 GO-10 síce informácie na stránke Katy sú, no v ponuke distribučnej sieti pre slovenský trh nefiguruje, takže ho momentálne neponúkame ani my. Ale...ako sa hovorí Nikdy nehovor Nikdy :)
O batohu 123 GO-10 síce informácie na stránke Katy sú, no v ponuke distribučnej sieti pre slovenský trh nefiguruje, takže ho momentálne neponúkame ani my. Ale...ako sa hovorí Nikdy nehovor Nikdy :)
a je tam nejaký rozdiel? ja som prebehol popis ale nič prevratné som si nevšimol. ušlo mi niečo?
ja viem, že som divný, bo každý kupuje Katu a ja mám čosi iné a nejdem s davom :o))
však ja nehovorím, že Kata je zlá, no skúšal som ju a vadili mi tri veci (okrem toho hranatého dizajnu, ktorý je mimo moje oko) - sling už s naloženou 20-tkou je obtiažny, nevojde do nej nasadená 70-200/4, už je to na hranici a vydúva kraj, prístup do spodného priestoru pri nasadenom statíve je o ničom. a keď som do 22-ky dal notebook, ťažké ako sviňa, pritom bol len 13-palcový...30-tkovú radu som už nemal chuť skúšať...
to je drahe :( ale dik... max tak 80 eur mozem dat... lebo to nevyjde
batoh je niečo ako statív...ak kúpiš poriadny, máš vymalováno...opýtaj sa Martina (maRmaRko), koľkokrát už menil batoh či brašňu v krátkom čase a koľko na tom prerobil :o) o 20-30€ drahšia vec, možno mesiac sporenia...ale výdrž na dlhú dobu...
Mám 33 katu aj s priestorom na nótbúk. Doporučujem,skvelé spracovanie a variabilita .Zľava,zprava,zhora,zdola ,s jedným remeňom,dvoma ,ako sa ti zachce :) S nasadenou 70-200 v pohode .
no tak to sú pekné pikošky od teba. obtiažnosť slingu neviem ako myslíš presne, ja chcem 33ku, do toho by sa mala zmestiť 70-200ka...a notebook. no ťažký ťažký, čo spravíš, niečo už musím vydržať :))))))))))
Mám 33 katu aj s priestorom na nótbúk. Doporučujem,skvelé spracovanie a variabilita .Zľava,zprava,zhora,zdola ,s jedným remeňom,dvoma ,ako sa ti zachce :) S nasadenou 70-200 v pohode .
presne o to mi ide. neexistuje dokonalý batoh. a mimochodom statív nemám, ani neplánujem, teda to neriešim.
no tak to sú pekné pikošky od teba. obtiažnosť slingu neviem ako myslíš presne, ja chcem 33ku, do toho by sa mala zmestiť 70-200ka...a notebook. no ťažký ťažký, čo spravíš, niečo už musím vydržať :))))))))))
to sú len moje postrehy ohľadom Katy, nič viac...sling v tom zmysle - máš t ona jednom ramene resp. dáš si to na jedno rameno a otočíš dopredu...keď je to naložené, je to iná káva...33-ka je širšia, preto si ju vyskúšaj, lebo nie každému sadne na chrbát - čím širší batoh, tým horšie sa otáča, treba naň aj širší chrbát, čo útly človek nemá :o) to je jasné, do 30-tkovej rady sa 2,8-mička zmestí...čo sa týka váhy - áno, musíš vydržať, ale či sa ti to nezunuje furt vláčiť, to už je na tebe...ohľadom statívu - aj keď ho nemáš, pri 2,8-mičke nemáš ani monopod? pokiaľ nie, je to divné...v princípe je jedno, či tam dáš statív alebo monopod, do spodku sa je ťažké dostať, keďže úchyt je predne v strede a nie naboku ako trebárs pri Vanguarde...
ozaj, chodíš do Nitry aj teraz? rozmýšľam, že pôjdem pozrieť Elvisovu výstavu...alebo sa zastavím na chvíľu v Leviciach...
prečo je divné nemať monopod? ohnisko 200mm nie je ešte také zlé. monopod by som riešil v spojení s 300mm f2.8 a 400mm f2.8 čo v blízkej dobe nehrozí :)
ohľadom nitry pod do offtopic-u, ale len tak o pol hodinu, teraz mám robotu...
Inak keď sme pri tých batohoch Kata, bude ephotoshop.sk ponúkať aj sériu Bumblebee? Teda mne najviac ide o model Bumblebee-220 PL , produktový kód KT PL-B-220 http://www.kata-bags.com/productFRM2HS.asp?p_Id=19779&Version=Photo prípadne Bumblebee-222 UL.
Výber guľovej hlavy Giottos vs. Vanguard
http://shop.ephoto.sk/vanguard-up-rise-45.html
http://shop.ephoto.sk/vanguard-up-rise-46.html
len ešte nájsť 100€ niekde v kríkoch :)))))
v spôsobe nosenia nemá kata konkurenciu musíš uznať, viem že sa ti dizajnovo nepáčia...
však ja nehovorím, že Kata je zlá, no skúšal som ju a vadili mi tri veci (okrem toho hranatého dizajnu, ktorý je mimo moje oko) - sling už s naloženou 20-tkou je obtiažny, nevojde do nej nasadená 70-200/4, už je to na hranici a vydúva kraj, prístup do spodného priestoru pri nasadenom statíve je o ničom. a keď som do 22-ky dal notebook, ťažké ako sviňa, pritom bol len 13-palcový...30-tkovú radu som už nemal chuť skúšať...
ozaj, chodíš do Nitry aj teraz? rozmýšľam, že pôjdem pozrieť Elvisovu výstavu...alebo sa zastavím na chvíľu v Leviciach...
ohľadom nitry pod do offtopic-u, ale len tak o pol hodinu, teraz mám robotu...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa