Asi po roku pouzivania fotaku mi prestava reagovat spust, takmer pravidelne. Zaostrim, stlacim, ale neodfoti hned, asi az sekundu (dve) po stlaceni. Pred mesiacom som silnejsie poklepal prstom po spusti a isty cas reagovala spravne. No teraz sa mi to vratilo zasa. Na poklepanie uz nereaguje. V com moze byt chyba? Moze byt zanesena spust? Dik za rady.
Nie, nie. Viem, co je oneskorenie spuste, ak sa to nastavi. Mam tam ´obdlznicek´. Toto je take daco, ako by bolo nieco so spustou. Obcas ju treba stlacit velmi silno, aby odfotil. Ako by tam bola vazne daka spina...
sranda, mne sa teraz deje to iste na nahradnom fotaku, tiez 30D :) zaostrenie este funguje pri polostlaceni, ale cvaknutie uz ani keby som po tej spusti tresol kladivom. ale nastastie mam este drotenu spust, s nou to ide :))
Ked som ho kupil pred rokom a pol z USA, neplati mi zrejme zaruka v EU, vsak? Da sa dokupit napr celosvetova zaruka? Asi trepem, ale v tomto sa nevyznam...
Oneskorena spust Canon 30D
Skus si odmerat to oneskorenie. Som zvedavy ci ja alebo bear sme sa trafili.. :))))))))
Tak potom z najvacsou pravdepodobnostou mechanicka zavada na spusti. Hovoril si najprv o oneskoreni, a teraz o nutnom silnejsom stlaceni..
inak stalo sa mi to uz na druhom fotaku po sebe.. a mam pocit ze tam musel zatiect pot (na dovolenke v extremnom teple :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa