Ahojte chcel by som sa spýtat,, dnes mi prisiel objektiv a nasiel som škrabanec vo vnutry optiky , je to take zavažné? pridávam obrazok. Bol o dačo lacnejši na moj bajonet ako na ostatne a preto som sa pytal dodavatela ci je nejaka vada na objektive vraj nie ale bohuzial ja som nasiel , co na to poviete? spravil som par obrazkov a nic nevidno pridam tiez jeden... dakujem
bez debaty vrátit. Ja som raz videl fotky vyfotené poskrabanym ojektívom z vnútra. Normalne nebolo nic vydno, ale ako náhle si fotil v protisvetle tak uz bolo a nebolo to teda nic moc
Nám psíci serú pod balkon na trávičku a už som do toho raz aj stupil...:((((
Kedže vlastnim docela výkonnú strelnú zbraň , a nechcem zakladať nové vlákno , sa chcem teda spýtať , koho mám streliť z dvojice majiteľ/pes ?????
A ozaj čo znamenajú tie čísla na boku tej plastovej srandy .45 ACP...:
hm, american way... ked som bol maly a v obchode som reval, ze nieco chcem, tak otec vzdy povedal, ze pojdeme za americkym psychologom. Americky psycholog vraj detom vzdy povedal, ze ked neprestanu revat, tak im taku treskne, ze im zuby vypadnu... Neskor som psychologiu vystudoval aj ja, ale s takou terapeutickou skolou som sa nestretol.
BTW. volam sa Juraj a som ...holik :)
Nám psíci serú pod balkon na trávičku a už som do toho raz aj stupil...:((((
Kedže vlastnim docela výkonnú strelnú zbraň , a nechcem zakladať nové vlákno , sa chcem teda spýtať , koho mám streliť z dvojice majiteľ/pes ?????
.45 znamena priemer strely v palcoch, cize 0,45*2,54 co je 11,43mm. ACP znamena Automatic Colt Pistol. Ak to nechces kludne si to od teba zoberiem, aj s tym psom :)
.45 znamena priemer strely v palcoch, cize 0,45*2,54 co je 11,43mm. ACP znamena Automatic Colt Pistol. Ak to nechces kludne si to od teba zoberiem, aj s tym psom :)
Neboj ovládam.....technika akéhokoľvek druhu je moje hobby...:))))
Sigma 30mm 1.4 hsm - skrabanec na optike
Jedná sa o skratku Ať Chcípne Pes :-)
Ja však zastávam Americký spôsob riešenia problému.....napr. ´nechceš sa o tom porozprávať´ , alebo skupinová terapia...:)))))
BTW. volam sa Juraj a som ...holik :)
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=61328
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie