ahojte potreboval by som poradit fotim do jpeg.ale ked si fotku upravim v cs3 to jest vlozim do ramika ktory som stiahol a chcem ju ulozit ,tak sa neda uz ako jpeg ulozit respektive neviem ako ulozil som to ako tff ale ked som to dal do fotolabu tak v ich pocitaci kde si zakaznik sam dava foto a objednava mi ich nenacita takze by ma zujimalo ako ich ukladat aby som sa tomuto vyhol.teda okrem domacej tlace kedze teraz nemam dobru tlaciaren
ak si si neni isty ci ta masina na ktorej to ides tlacit ´zerie´ tiffy, tak si to daj radsej do jpg.. ak neplanuejs z tej foto robit neviem aku velku zvacseninu, tak ti kludne postaci jpeg, rozdiel si nevsimnes.. pre bezneho smrtelnika za beznych okolnosti je tiff zbytocny pri tlaci..
Ak mas nastavene v Mode - RGB Color a 8bits/channel a vsetko len v jednej vrstve (mala by automaticky niest nazov `Background`) nema ti to preco pisat pri ukladani do jpeg.. Pre istotu si zluc vrstvy cez moznost `Flatten Image` v zalozke `Layers`
Otázka - prečo niekto kto neovláda základné veci (vrstvy, grafické formáty, výstupy) používa photoshop cs3?
Odpoveď - stiahni si radšej Zoner photo studio a ušetríš si kopec trápenia
no asi preto ze ho ma a snazi sa na nom ucit no a ked nieco nevie tak sa pyta kto sa slusne pyta ten sa vecinou aj dozvie tak asi tak inak mam aj zoner ale ako som povedal ucim sa
v akom formate ulozit foto
Odpoveď - stiahni si radšej Zoner photo studio a ušetríš si kopec trápenia
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie