prosím vás dá sa hovoriť o filtroch UV a polarizačných konkrétne o modeloch s priemerom 46 mm že su to lacné šmejdy? lebo ja som sa dočítal že je to ibaa základná trieda apritom som si myslel že cpokin je v skutku celkom dobrá značka ale kedže je len základná tak neviem..
Znacka Cokin je znama pre svoje cenovo dostupne amaterske produkty (az na stvorcove filtre rady Z a X). Cela seria kruhovych filtrov je urcena pre nenarocnych uzivatelov, ktory pouzivaju najlacnejsie setove objektivy. Pomer predanych kruhovych filtrov k stvorcovym je u nas 1:100.
Znacka Cokin je znama pre svoje cenovo dostupne amaterske produkty (az na stvorcove filtre rady Z a X). Cela seria kruhovych filtrov je urcena pre nenarocnych uzivatelov, ktory pouzivaju najlacnejsie setove objektivy. Pomer predanych kruhovych filtrov k stvorcovym je u nas 1:100.
riesim tiez filtre a tak tu ku vlaknu chcem pripojit aj svoj dotaz: filtre HiTech - 100mm stvorcove - plus k tomu potom dokupit nieco z rady cokin Z , - rad by som radsej par veci a dobrych ale nie vela a nanic - co by si doporucil? alebo KOOD, ci nieco ine ... Lee zavrhujem, su prilis drahe
Ja momentalne pouzivam HiTech ND grade sady soft aj hard, zvysok Cokin. Vsetko 80 mm. Cim mam lepsi fotak, tym menej filtre potrebujem (teda tie prechodaky). Do buducna urcite planujem Lee Filters, ale asi len dva silnejsie prechodaky,
prezrel som dnes vsetko mozne - drziak HiTech pasuje aj na Lee aj na Cokin. Ale s Lee asi mas ravdu - akurat by som radsej 100 mm. Dik za radu, asi to poskupujem postupne a smitec.
filtre cokin
Ja momentalne pouzivam HiTech ND grade sady soft aj hard, zvysok Cokin. Vsetko 80 mm. Cim mam lepsi fotak, tym menej filtre potrebujem (teda tie prechodaky). Do buducna urcite planujem Lee Filters, ale asi len dva silnejsie prechodaky,
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa