ale k otazke. neviem aky je rozdiel, ale simulovat to mozes aj v zonery 12 a mas tam vsetky mozne odtiene a farby
skušal som tie filtre v Zoneri 12 len mi to prišlo take nie moc ´prirodzene´..nevidel som naživo ako sa zachovaju filtre na fotke respektíve pri foteni tak to neviem nejako posudit..
nič si z toho nerob, ani ja som nemal - kým mi neodletelo zo svadobného taniera do objektívu. Potom ako som ešte schytal aj v aťase olej a lak rovno na predný člen teraz mám všetky drahšie objektívy vybavene UVckom.
nič si z toho nerob, ani ja som nemal - kým mi neodletelo zo svadobného taniera do objektívu. Potom ako som ešte schytal aj v aťase olej a lak rovno na predný člen teraz mám všetky drahšie objektívy vybavene UVckom.
Ani ja nemám ale kupovať na môj seťák 14-45 a tele 40-150 by to boli pri mojom študentskom rozpočte vyhodené peniaze a radšej šetrím na poriadny statív :)
pár krát som ho použil,nie vždy a všade sa však hodí,jeho využitie si treba premyslieť,a robiť to s citom,som však zástancom pevných filtrov,i ked PC už toho zvládne dosť,,,
Cokin tabak
Ak nie je, skús uvažovať nad predajom zrkadlovky :-)))
http://www.mafra.sk/cokinkreativnysystemfiltrekatalogprechodove.html
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa