Myslel som na niekoho, kto má skúsenosti s opravou bleskov a niekto taký tu určite je.
Autorizovaný servis je dobrý, ale podľa mojich skúsenosti je to niečo začo zaplatíš v takomto prípade zbytočne veeeeľa. Cesta autorizovaného servisu nieje vždy nutne tá pravá. Veľa kecov a poplatkov za ... vlastne dokopy nič.
Viem o čom hovorím, robím v autorizovanom servise jednej nemenovanej americkej značky na 3 písmená... Zarába sa nevedomosti ľudí. To je celý autorizovaný servis.
Samozrejme nič proti nikomu nemám, každý má svoj názor a toto je môj.
V tom blesku je problém s napájaním, resp skrate v niektorom obvode. V elektronike sa kus vyznám, ale nechce sa mi to premeriavať a bádať a pravdupovediac na to momentálne ani nemám čas, preto som ho chcel niekam poslať. Takže ak tu niekto kto sa v bleskoch vyznáte ste, ozvite sa.
Tie tri písmenká je asi nejaká výpočtová technika, nie? A medzi výpočtovou technikou a digifoťákmi je obrovský rozdiel. Takmer 100% vzájomne kompatibilných PC komponentov vyrába dokopy 10 firiem na svete a nejakých 100 000 firiem na svete ich z nich lepšie alebo horšie skladá. Treba na to dva skrutkovače, trošku trpezlivosť a výhodou je vedieť aj čítať. Všetky komponenty do foťáku a blesku NIKON vyrába jedine NIKON, montážny a servisný postup pozná len NIKON a možnosť kúpiť akýkoľvek náhradný elektronický diel je blízka nule. Takže môžeš dlhšie alebo kratšie špekulovať alebo to zabaliť, zavolať UPS a zajtra ráno je to v Prahe alebo Viedni. Ak vymyslíš nejaké lepšie riešenie, podel sa s nami
servis nikon
Autorizovaný servis je dobrý, ale podľa mojich skúsenosti je to niečo začo zaplatíš v takomto prípade zbytočne veeeeľa. Cesta autorizovaného servisu nieje vždy nutne tá pravá. Veľa kecov a poplatkov za ... vlastne dokopy nič.
Viem o čom hovorím, robím v autorizovanom servise jednej nemenovanej americkej značky na 3 písmená... Zarába sa nevedomosti ľudí. To je celý autorizovaný servis.
Samozrejme nič proti nikomu nemám, každý má svoj názor a toto je môj.
V tom blesku je problém s napájaním, resp skrate v niektorom obvode. V elektronike sa kus vyznám, ale nechce sa mi to premeriavať a bádať a pravdupovediac na to momentálne ani nemám čas, preto som ho chcel niekam poslať. Takže ak tu niekto kto sa v bleskoch vyznáte ste, ozvite sa.
a len pre info:
blesk som z nudy po dlhej dobe rozobral, premeral, ... Výsledok?
Vadný IGBT tranzistor - výmena adekvátnou náhradou = hodina práce/ náklady 4,50€
Ešte stále ste si istý, že autorizovaný servis je vždy to pravé orechové???
a len pre info:
blesk som z nudy po dlhej dobe rozobral, premeral, ... Výsledok?
Vadný IGBT tranzistor - výmena adekvátnou náhradou = hodina práce/ náklady 4,50€
Ešte stále ste si istý, že autorizovaný servis je vždy to pravé orechové???
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa