..takze je to SIGMA 70 300 APO DG MACRO...a mam moznost to kupit, no je to z kezmarku a ja som z levic...a len koli tomu tam nebudem chodit, preto sa pytam, dotycny povedalze sa mu zda.. lebo ze to ma po otcovi a on snim nefotil.
..takze je to SIGMA 70 300 APO DG MACRO...a mam moznost to kupit, no je to z kezmarku a ja som z levic...a len koli tomu tam nebudem chodit, preto sa pytam, dotycny povedalze sa mu zda.. lebo ze to ma po otcovi a on snim nefotil.
jooooj, oblubena to (javelinova) znacka vodoinstalacneho materialu. a aj dlzka rurky je idealna ... na ... ;-))
Canon ,Pentax ,Minolta/Sony, majú kontakty čelne k prírube tela....Nikon z vonkajšku obruby bajonetu......
Pozriem na fotku čo mi chalan poslal...porovnám s tým čo mám doma a som doma...:))))
jooooj, oblubena to (javelinova) znacka vodoinstalacneho materialu. a aj dlzka rurky je idealna ... na ... ;-))
Ano trvám na svojom....svet prichádzal o veľa , než uzrel svetlo Tamron/Sigma 70-300...Familiárne ho zovem ´Ovcohľad´...v Prahe tomu nadávajú ´Hooby-tele´.....
pocuj ,neviem ci to nie je objektiv co som bral pre znameho a o par dni som ho vratil ,je to verza bez DG ,na digitale eos 450d mu to neslapalo
BAJONET NA NIKON?
Pozriem na fotku čo mi chalan poslal...porovnám s tým čo mám doma a som doma...:))))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa