Pisem sem 1x cize ma nezdrbte za mozne zle zaradenie temy... Googloval som a googloval, ale nenasiel som ziadnu konkretnu predajnu, kde by mali medzi sortimentom filtrov aj tieto od Lee. Kedze su to pomerne drahe vecicky, chcel by som si cely system aspon vizualne ohmatat a nikde nic...Mam sice cokin, ale prave ho asi idem vysmarit, lebo neutralne nie su ani nahodou
Ehm, idem kuknut aj ked mam dojem ze je to net predajna....asi som sa zle vyjadril...Ja chcem konkretnu predajnu...kde mozem prist po vlastnych, pekne poziadat o ukazanie pripadne predvedenie systemu :-D
Ehm, idem kuknut aj ked mam dojem ze je to net predajna....asi som sa zle vyjadril...Ja chcem konkretnu predajnu...kde mozem prist po vlastnych, pekne poziadat o ukazanie pripadne predvedenie systemu :-D
Nepoznam nikoho, ktoby to drzal na pulte kamennej predajne. Jedine filtre Cokin. Mozno ale v mne neznamej predajni nejaky odvazlivec...
Ved prave...a nechapem preco tomu tak je. Ved su to kvalitne filtre a nejeden zakaznik by si to podla mna kupil. Sice vsetci len ochkaju ze to radsej nieco lacnejsie a v podstate tej istej kvality...ale...ale pocul som ze je to naozaj dobra investition.
Je to najlepsia znacka a trhu a skutocne dost draha. Skupina fotografov, ktora si ju je ochotna kupit je velmi mala. Je tu miesto tak pre jedneho predajcu, aby si mohol dovolit mat aj nejake skladove zasoby. Keby takyto sortiment drzali velkosklady ako BGS a spol, nebol by pre malopredajcov problem, ponukat tento sortiment.
Chapem, nie kazdy si to moze dovolit...pisal som skor z pohladu ´zakaznika´ co si vzdy radsej veci prezrie niekde v predajni az potom sa bachne po vacku, aj napriek tomu ze cez net je to pohodlnejsie.
Dakujem za odozvu
dzonku: pocuj ja by som mal asi zaujem o kupu tvojich Cokin aj na dobierku, nechce ich predat ? lepsie nez vysmarit, daj tvoj mail alebo mi napise sukromnu spravu
Ved prave...a nechapem preco tomu tak je. Ved su to kvalitne filtre a nejeden zakaznik by si to podla mna kupil. Sice vsetci len ochkaju ze to radsej nieco lacnejsie a v podstate tej istej kvality...ale...ale pocul som ze je to naozaj dobra investition.
Do Fotovideoshopu môžeš prísť aj osobne. Samozrejme po telefonickom dohovore. Ja som tam kupoval kit LEE. Jeden deň som tam zavolal a na ďalší som si to bol zobrať. Aj keď to nie je klasická predajňa majú svoj sklad a veľa vecí majú vystavené vo vitrínach. Človek čo to predáva je aj fotograf takže ti môže vo veľa veciach aj poradiť.
Komplet portfolio fy. Lee som nedávno videl v kamennom obchode Fotoškoda na Vodičkovej ul. v Prahe . Mali držiaky , filtre a aj celé kity , ceny cca + - ako vo Fotovideoshope .
lee filtre
netrvalo mi ani 10 sekund a nasiel som toto http://www.fotovideoshop.sk/shop/cid/244.xhtml
fuha, a vies ako som to urobil?
takto: http://tinyurl.com/y4cedle
Dakujem za odozvu
DAKUJEM
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie