Dobry den,
poprosim Vas o Vas nazor/skusenosti s nasledujucim prislusenstvom k NIKON D90:
- uhlovy hladacik, ak ano, tak ktory ?
- dialkove ovladanie ML-L3
- stativ - trojcestna hlava alebo gulova hlava, Manfrotto, Giottos, Vanguard alebo Velbon v cenovej kategorii do 150 € aj s hlavou.
Dakujem
Co sa stativu tyka, bude to vadej kategorii dost podobne asi, skus pozriet, ci je na niektory mozno akcia. Co sa hlavy tyka, zavisi to dost od toho, co na to chces ´zavesit´ myslim tym D90 s akymi objektivmi.
Uhlovy hladacik mam, ani raz som ho nepouzil. Miesto infra si kup radsej kablovu spust.
K čomu je dobrý uhľový hľadáčik? vôbec nerozumiem jeho použitie..
(raz som ho videl v benátkach jednej čínanke starej ako ho mala.. ale inak vôbec .. )
V exterieri su s infraspustou problemy, niekedy funguje, inokedy nie Urcena je hlavne na klasicke ´odfotme sa spolu´. Cidlo na fotoaparate je umiestnene vpredu a zozadu je niekedy problem, aby zachytilo infrapovel.
Preto je pri praci so stativom lepsia kablova spust. Je 100% spolahliva a naviac umoznuje zaaretovat dlhsi cas v rezime B.
Ak je potrebne odpalovat fotak dialkovo a so 100% spolahlivostou, je lepsie pouzit radiove odpalovanie, ktore funguje aj cez prekazky a na velku vzdialenost.
Prislusenstvo k NIKON D90
(raz som ho videl v benátkach jednej čínanke starej ako ho mala.. ale inak vôbec .. )
Preto je pri praci so stativom lepsia kablova spust. Je 100% spolahliva a naviac umoznuje zaaretovat dlhsi cas v rezime B.
Ak je potrebne odpalovat fotak dialkovo a so 100% spolahlivostou, je lepsie pouzit radiove odpalovanie, ktore funguje aj cez prekazky a na velku vzdialenost.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa